ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2017 | 23:57

Τι έχω κάνει λάθος;

Να έχω περάσει τα 30 και να είμαι ολοκληρωτικά αποτυχημένη. Χάλια στα ερωτικά, χάλια και στα επαγγελματικά. Να μην μπορείς ούτε μόνη σου να ζήσεις αλλά ούτε να έχεις κάτι δικό σου. Γιατί είναι έτσι η ζωή μου; Άλλες κοπέλες στην ηλικία μου έχουν το σπίτι τους, το αυτοκίνητο τους, τον δεσμό τους, και εγώ; Από την μια ερωτική απογοήτευση στην άλλη και από την μια επαγγελματική απόρριψη στην άλλη...Πόσο θα ήθελα να μου έρχονταν όλα καλά...Και σας παρακαλώ, μην πει κάποιος ότι ποτέ δεν είναι αργά και αν θέλω μπορώ να αποκτήσω όσα επιθυμώ επειδή, τουλάχιστον τα υλικά, δεν θα αποκτηθούν σύντομα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου, επειδή έχω περάσει τα 40 πλέον, θα παρεκκλίνω των απόψεων των προλαλησάντων και προλαλησασών και των αισιόδοξων προοπτικών που αποπνέουν και γενόμενος πιο ''πεζός'' θα σου πω: έχεις δίκιο. Σε νιώθω, και είναι πολύ δύσκολο να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις ''πέσει'' αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις να ακούσεις έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε ανάλογο ''τέλμα'', θα σου πω το εξής: ιεράρχησε τις προτεραιότητες ως προς τις επιθυμίες σου και εστίασε στις προέχουσες για αρχή. Θα σου έλεγα να εστιάσεις καταρχήν στον επαγγελματικό τομέα, και μετά στα προσωπικά. Δώσε έμφαση να φτιάξουν τα επαγγελματικά σου, και προϊόντος του χρόνου θα επέλθει μεταβολή και στα προσωπικά σου. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή τύχη.
ποτε μην λες τον εαυτο σου αποτυχημενο επειδη δεν εχεις δουλεια και φιλο... ολα αυτα μπορουν να αλλαξουν αρκει να δεις την ζωη θετικα και να παλεψεις για αυτα που θες να διεκδικησεις οσα σου αξιζουν γινε ενεργητικη και βγες εξω απο το σπιτι αρχισε γυμναστικη και να συμμετεχεις σε κοινωνικες εκδηλωσεις κανε πραγματα που σε εξυψωνουν σαν ανθρωπο νιωσε καλυτερα με τον εαυτο σου και θα δεις ολα τα υπολοιπο θα λυθουν!!!
Scroll to top icon