ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 13:02

Παρελθόν.

Με το ατομο που ημουν σε σχεση ενα χρονο, εκανα το λαθος -οπως αποδειχτηκε αργοτερα- να του μιλησω για καποια θεματα, κατι που δεν ειχα κανει σε μεγαλο βαθμο με προηγουμενα ατομα.Του ειπα οτι παλαιοτερα ειχα μπει στο νοσοκομειο γιατι ειχα παθει νευρικη ανορεξια και οτι απο τοτε σχεδον παιρνω θεραπεια (αντικαταθλιπτικα χαπια). Αν και στην αρχη εδειξε σοβαροτητα επι του θεματος, στην πορεια μου ελεγε: γοργονα σε γνωρισα... φωκια μου εγινες... Όσον αφορα για τα χαπια, μου εκανε σχολια του τυπου: καταθλιπτικο μου...Δεν ξερω εαν ολα αυτα ηταν χιουμορ ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο... Σαν ανθρωπος εχω πολυ χιουμορ και μου αρεσει να αυτοσαρκαζομαι. Αλλα αυτο δε μου αρεσε εκ' μερους του.Anyway... η ιστορια εληξε πολυ ασχημα, με πληγωσε πολυ με τις πραξεις και τα λογια του -γενικοτερα- μακαρι να ερθει κατι καλυτερο μελλοντικα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ παίρνω χάπια για την κατάθλιψη, ξεκίνησα πριν ένα μήνα. Αυτό το διάστημα γίνεται το ξεσκαταρισμα στην ζωή ,μου κάποιοι θα φύγουν ίσως λίγοι μείνουν, αλλά θα είναι οι αληθινοί. Μήν μετανοιωνεις που του το είπες, καλά έκανες, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσεις μαζι του. Δεν θα σου σταθεί στα δύσκολα.
Αυτό δεν είναι χιούμορ είναι καφρίλα και δείχνει μεγάλη ανωριμότητα εκ μέρους του! Δεν αστειευόμαστε με προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας!! Δεν σεβάστηκε αυτά που έχεις περάσει! Ευτυχώς ξεμπέρδεψες..
Scroll to top icon