ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2017 | 05:10

.

Μου λέναν όλοι "τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα" και γω 1ο ετος ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά πλέον είμαι σε φάση να μετράω τις μέρες για να γυρίσω πίσω στην πόλη μου. Τελείωσε η εξεταστική η παρέα έχει αρχίσει να σπάει, η κοπέλα με την οποία είχαμε ταιριάξει απίστευτα πλέον έχουμε απομακρυνθει γιατί έχει καιρό που κάνει παρεα με παιδιά από μεγαλύτερα έτη λόγω κάποια ομάδας που έχουν κάνει οι φοιτητές και με τα υπόλοιπα άτομα σπάνια να κανονίσουμε για καφέ. Εχω 3 μερες κάθομαι σπίτι τυλιγμενη με την κουβερτα και κανονίζω για το πότε θα φύγω.Αν δεν είχα το αγόρι μου (που και πάλι είναι μακριά) νομίζω θα είχα πάθει κατάθλιψη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η φοιτητική ζωή δεν είναι ΕΝΑ πράγμα, ούτε τα φοιτητικά χρόνια οπωσδήποτε υπερλαμπρα.Συνήθως εκ των υστέρων συνειδητοποιούμε τι καλά περνούσαμε σε κάποια φάση της ζωής μας. Είσαι ακόμα 1ο έτος. Θα γνωρίσεις άπειρα άτομα, θες δεν θες. Το ότι έσπασε μια παρέα του πρώτου εξαμήνου δεν σημαίνει τίποτα. Δεν χρειάζεται να πέφτεις τόσο πολύ. Θα τύχει να κάτσεις και 3 μέρες και 10 και 12 σπίτι σου χωρίς ποτάρες και καφεδάρες, δεν χτυπιόμαστε συνέχεια στα μπαρ με τους πιο γαμάτους φίλους, όσο φοιτητές και να είμαστε :P Ψυχραιμία.
Scroll to top icon