ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 03:25

Αφού λοιπόν δεν είστε υπεύθυνοι πολίτες, κι εγώ παίρνω τα μέτρα μου

Πολλές φορές μου έχουν ακουμπήσει ή γρατσουνίσει το αμάξι μπροστά και πίσω παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πολλές φορές επέστρεψα να πάρω το αυτοκίνητό μου και το βρήκα με ένα νέο "τατουαζ". Πριν λίγες μέρες λοιπόν, κάποιος "έξυπνος", έδωσε πολύ γκάζι καθως ξεπάρκαρε και μου έσπασε τον μπροστά προφυλακτήρα, καθώς βαθούλωσε και την πινακίδα με τον κοτσαδόρο του. Απέναντι παρακολούθησαν το περιστατικό κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ρωτούσα να μάθω πληροφορίες και λέγανε πως άκουσαν ένα μπαμ αλλά δεν σκέφτηκαν είπαν να κρατήσουν πινακίδα, μόνο τη μάρκα και το χρώμα. Ήταν και μια παρέα σε καφετέρια ακριβώς δίπλα που άνετα μπορούσαν να δούνε την πινακίδα αλλά δεν θέλανε να τον "δώσουν" καθώς κατάλαβα πως τον γνωρίζανε στη γειτονιά. Η αστυνομία να μη πω τι έκανε όταν ενημέρωσα, μόνο που δεν μου είπανε (χεστήκαμε) ούτε η ασφαλιστική μπορεί να κάνει κάτι αφου δεν υπάρχει ο αριθμός της πινακίδας.Το θέμα είναι πως το αμάξι μπροστά απο μένα ήταν ήδη παρκαρισμένο, και όταν πήγα να το πάρω είχε ήδη φύγει αφού με χτύπησε.Κι εγώ λοιπόν το λιγότερο και πιο απλό που μπορώ να κάνω άμεσα είναι, μόλις παρκάρω, σημειώνω πινακίδες μπροστινού και πισινού παρκαρισμένου για κάθε ενδεχόμενο. Εαν το είχα κάνει και πριν αυτό, τώρα δεν θα έτρεχα.Και μια συμβουλή. Όταν χτυπάτε κάποιον αφήστε ένα σημειωματάκι, δεν θα σας κρεμάσουνε ούτε μέσα θα σας πάνε, πολύ απλά η ασφάλειά σας θα μας αποζημιώσει. Και αν δεν έχετε ασφάλεια; Πάλι ενημερώστε να τα βρούμε, οι περισσότερες ασφάλειες καλύπτουν ζημιές και απο ανασφάλιστα οχήματα. Αν δεν ξέρετε να ξεπαρκάρετε, τουλάχιστον να είστε υπεύθυνοι των πράξεών σας και να έχετε τα @@ να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά το λέτε; Άνετα το αποδεικνύει αφού θα υπάρχει σίγουρα και σημάδι στο άλλο αυτοκίνητο, είτε χρώμα είτε σημάδια χτυπήματος. Οι εμπειρογνώμωνες αυτή τη δουλειά κάνουν και αν εμείς δεν μπορούμε να τα δούμε με απλό μάτι αυτοί μετράνε ακριβώς το ύψος του σημείου επαφής και τα ταιριάζει. Σας το λέω απο εμπειρία με είχε χτυπήσει γείτονας και τον είδα αλλά δεν το παραδεχόταν. Είπα ποιο αυτοκίνητο είδα να με χτυπάει, ήρθε πραγματογνώμονας και επιβεβαίωσε πως ταίριαζαν απολύτως τα σημεία επαφής καθώς και το χρώμα του αυτοκινήτου που έμεινε πάνω στο δικό μου (ήταν μπλε και το δικό μου κόκκινο) και αποζημιώθηκα.Τώρα για το αν θα ξεπαρκάρει ο μπροστινός και έρθει και παρκάρει και δεύτερος και φύγει ε εκεί εντάξει δε μπορεί να κάνεις και τίποτα. Αλλά είναι πολύ καλή λύση με κάποιο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας τουλάχιστον να βρει ποιος σε χτύπησε.
Η λύση που σκέφτεσαι δεν είναι εφικτή.Δε μπορει να φωτογραφίσεις το δικό μου μαύρο αυτοικίνητο και επειδή κάποιος σε χτύπησε η σε γρατζουνισε να κατηγορήσεις εμένα.Μπορεί μετά απο εμένα να παρκάρουν άλλοιδέκα με μαύρο αυτοκίνητο.Είμαστε απαράδεκτοι στην οδηγική παιδεία, οπότε πορευόμαστε ανάλογα.
Εϊναι πανεύκολο να το αποδείξεις. ΘΑ υπάρχουν σημεία επαφής που οι πραγματογνώμονες τα βρίσκουν, εσύ μπορεί να μην τα δεις με γυμνό μάτι αλλά αυτή είναι η δουλειά τους απο τις ασφαλιστικές.
...μη σου πω να βγάζεις ΚΑΙ φωτογραφία με το κινητό μπρος και πίσω, να έχεις και επιπλεόν αποδείξεις... Και μετά τις σβήνεις που λέει ο λόγος αν δεν γίνει κάτι.
Scroll to top icon