ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 22:58

Φιλολογια

Συχνα συναναστρεφομαι με ατομα που εκφραζονται απαξιωτικα για την επιστημη που επελεξα να ακολουθησω η ακομη και σπουδαστες που αναφερουν πως ''ξεπεσαν'' σε αυτη τη σχολη, αφου δε μπορεσαν να φτασουν τα υψηλα μορια Νομικης/Ψυχολογιας. Μονο σε εμενα φαινεται η Φιλολογια μια πολυ ενδιαφερουσα επιστημη;; Με ενοχλει που υποτιμαται το αντικειμενο γιατι, αν και ειμαι 2ο εξαμηνο, εχω αντιληφθει τη δυσκολια και την πληθωρα των γνωσεων που σου προσφερει. Παιδια, εσεις που σπουδαζετε Φιλολογια προσπαθηστε να εντριφησετε στο αντικειμενο. Οχι αλλοι καθηγητες που παπαγαζιζουν μια συγκεκριμενη υλη για να διδαξουν και δε γνωριζουν την επιστημη σε βαθος!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν και των θετικων επιστημων, η φιλολογια μου αρεσε παρα πολυ απο το γυμνασιο. Ειναι πολυ ενδιαφερουσα επιστημη και εχει πολλους τομεις να ασχοληθεις. Παντα ελεγα οτι αν δεν ακολουθουσα τα μαθηματικα, θα γινομουν φιλολογος.Μην μασας, κανε αυτο που αγαπας. :)
Scroll to top icon