ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2016 | 23:54

###

Έχω επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στο ταπεινό μου φοιτητόσπιτο. Σήμερα είχα φουλ διάβασμα κι έτσι απόψε αράζω μόνος μου μέσα να ξεκουραστώ. Μπαίνω ίντερνετ με τα λίγα εναπομείναντα MB μου από το κινητό να χαζολογήσω λίγο, ώσπου να μου τελειώσουν κι αυτά. Τρώω αιφνίδια φλασιά και λέω ας κάνω μια αναζήτηση wifi έτσι από περιέργεια. Μου εμφανίζει καμιά δεκαριά κλειδωμένα και... τσουπ!, να σου κι ένα ανοιχτό και μάλιστα με ονομασία κάποιο γυναικείο ονοματεπώνυμο(μα καλά ποιος βάζει το όνομά του στο wifi του;;).Η χαρά μου για τζάμπα ίντερνετ κράτησε μόλις δυο δευτερόλεπτα, περίπου όσος χρόνος χρειάστηκε για να αντιληφθώ ότι εμβέλεια σήματος μηδέν. Τι στο μπάνιο μπήκα, τι σε καρέκλα ανέβηκα, τι στον διάδρομο βγήκα της πολυκατοικίας, σήμα στο ανοιχτό wifi της άγνωστης γειτόνισσας δεν έπιανα με τίποτα!Ωραία αρχίσαμε, γκαντεμοχρονιά λοιπόν κι η φετινή!
2
 
 
 
 
σχόλια
Φοιτήτρια κάπου στα μέσα 2007. Χωρίς σμαρτφόουν. Έμενα θεσσαλονίκη, πίσω από το υπουργείο. Αγοράζω μία κάρτα ασύρματου δικτύου, πιστεύοντας ότι θα βρω ίντερνετ. Ενημερώνω φίλους και γνωστούς ότι δε θα ξαναβγω από το σπίτι. Θα έχω ίντερνετ. Καρφώνω κάρτα δικτύου στο τάουερ. Ναι είχα σταθερό υπολογιστή. Κανένα δίκτυο δε βρέθηκε. Πρώτη σφαλιάρα. Αποφασίζω να κάνω κι άλλη αναζήτηση. Έφαγα μία ολόκληρη μέρα να πηγαινοφέρνω ολόκληρη την κεντρική μονάδα μέσα στο σπίτι. Και μιλάμε για βάρος. Κι εγώ μια σταλιά άνθρωπος. Ακόμη και στο μπαλκόνι τον έβγαλα, τζίφος. Ακόμη το θυμάμαι και χαλιέμαι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Scroll to top icon