ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2016 | 21:01

-

Κάποια άτομα που νομίζουν ότι μπορούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη του άλλου πλανώνται πλάνην τρομερώς οικτράν!!! Η αχαριστία και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο! Να χωρίζει η υποτιθέμενη "φίλη" σου που τη στηρίζεις 22 χρόνια, να προσκολλάται πάνω σου σαν τη βδέλλα, γιατί τόσο καιρό σε είχε γραμμένη εφόσον πληρούσε το χρόνο της ο γκόμενος, να την παρηγορείς, να ξαναστέκεται στα πόδια της και τελικά να σε γράφει ξανά, καθώς περνάει καλύτερα με άλλη παρέα. Και ναι... να σε παίρνει φυσικά ένα τηλέφωνο και αν την εβδομάδα, να σου δείξει ότι σε θυμάται και να σου πει ότι έτρεχε πολύ μέσα στην εβδομάδα και δεν προλάβαινε να σε πάρει... Ρε, στην τελική δε μας παρατάς εσύ και τα ψυχολογικά σου! Είσαι θεόχαζη, αν νομίζεις ότι τρώω τις μπαρούφες σου. Πήγαινε και κυλήσου ξανά, όπως έχεις συνηθίσει. Η δική μου πόρτα έκλεισε και δεν πας να πεις ότι θέλεις. Σ' αυτήν τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις, να ξέρεις. Λυπάμαι μόνο για το χρόνο που έχω ξοδέψει για άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Καληνύχτα σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Της έδωσες χώρο και προσκολλήθηκε. Ας μην το έκανες. Όλοι έχουμε κάποτε ανάγκη να μας στηρίξουν μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας, οπότε κι αυτή μόλις ανέκαμψε, πέταξε γι' αλλού. Κανονικά θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένη που την ξεφορτώθηκες. Την επόμενη φορά θα είσαι πιο φειδωλή στις παραχωρήσεις σου. Δες το σαν μάθημα, αλλά μην κακιώνεις με όλον τον κόσμο.
Scroll to top icon