ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2017 | 12:07

τι έπαθα!!

Ο φίλος μου πριν μήνες είχε πάει σε καφετζού κ του είπε ότι θα τον χωρίσω γιατί θα έχω βαρεθεί.Μου το ξεφούρνισε μια μέρα κ έπαθα ζημιά ταράχτηκα έβαλα τα κλάματα κ με έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά κ εκείνος είναι χαλαρός.Δε ξέρω πως θα το αποβάλλω μου χει κολλήσει κ έχω ξενερώσει...
19
 
 
 
 
σχόλια
το ότι μπορεί να έχω γράψει κ άλλη εξομολόγηση που είναι το παράλογο?στη σελίδα εξομολογήσεις γράφω κ ότι μου κάνει κλικ θα το παραθέτω..όλο εξυπνάδες Η Ανία όντως ανία!
Μη μασάς. Αν θες να απαλλαγείς από αυτή τη δεισιδαιμονία (καλό θα'ταν, αφού βρισκόμαστε στο 2017), καλύτερα να ψαχουλέψεις στο ίντερνετ να βρεις άρθρα και ντοκυμανταίρ για το πώς οι απατεώνες του είδους, χρρησιμοποιώντας τρικ και ψυχολογία, "πέφτουν μέσα". Δώσε βάση και θα ξαλαφρώσεις. Αναρωτιέμαι όμως τι δουλειά είχε ο φίλος σου εκεί.. αν πιστεύει και στα μάγια, τότε να ανησυχήσεις. 'Οχι οτι θα σου κάνει κακό, αλλά οτι είναι τέρμα χάπατο και με τη βούλα.
Λυπαμαι για την ειρωνεια κ πικροχολη διαθεση μερικων που απαντησαν με τετοια κακια .Σας ευχαριστω ευχομαι οταν κ εσας σας απασχολησει κατι που σας στενοχωρησει να σας αντιμετωπισουν ετσι.Να στε καλα.
αυτό μου έτυχε αυτό έγραψα..!κ το παρεάκι που απαντάτε όλως τυχαίως με το ίδιο στυλ να το ψάξετε γιατί με το ίδιο ύφος απαντάτε κ σε άλλες εξομολογήσεις!είστε οι πανέξυπνοι που σας πάνε όλα πρίμα κ δεν έχετε κάτι καλύτερο να περάσετε την ώρα σας με το να κοροιδεύετε ..τουλάχιστον εγώ είχα το θάρρος να πω τι μου συνέβη κ ας είναι μαλακία για σας.
@pralinabee μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, προφανώς όλοι το βλέπουμε μαλακία και κάνουμε χαβαλέ. Αντί να το δεις πιο ελαφριά το θέμα (αν ΟΝΤΩΣ δεν τρολάρεις), το υπερασπίζεσαι κιόλας; Γιατί; Για να σου πούμε "πωωω κακό που σε βρήκε"; Μα δε σε βρήκε κανένα κακό, ξεκόλλα!! (Εντάξει, το να πηγαίνει ο φίλος σου σε καφετζού το λες και αντικούκου-αυτό είναι το μόνο θέμα εδώ.)
Scroll to top icon