ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2017 | 11:29

Οπουδήποτε

Με αφορμή μια προηγούμενη εξομολόγηση που διάβασα για το ζευγάρι στο λεωφορείο,θέλω να πω πόσο τυχεροί είναι μερικοί όταν βρίσκουν τέτοιες κοπέλες που γενικώς δεν ντρέπονται να ερωτοτροπούν οπουδήποτε.Άλλοι έχουμε σιχαθεί να πέφτουμε συνέχεια σε μυξοπαρθένες που σου βγάζουν την ψυχή μέχρι να βγείτε ένα ραντεβού και δεν σ'αφήνουν ούτε να τις ακουμπήσεις το χέρι.Και βλέπεις άλλες κοπέλες που θέλουν να αγκαλιαστούν και να φιληθούν οποιαδήποτε στιγμή,να μην κολλάνε στα βλέμματα των γύρω τους.Μακάρι να ήταν περισσότερες έτσι.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο εξομολογούμενος κι αυτοί που συμφωνούν μαζί του είναι σε ηλικία ακόμα που δεν επιτρέπεται να παίξουν τζόκερ και τα υπόλοιπα, όπως λέει και ο οπαπ.Γι αυτό και το απωθημένο του "κοιτάχτε με είμαι άντρας/γυναίκα".Θα τους περάσει.
Αυτοί που είναι μπακούρια,όταν βλέπουν ζευγάρια που ερωτοτροπούν μπροστά τους,περισσότερο ζηλεύουν παρά ενοχλούνται.Θα ήθελαν να το κάνουν και οι ίδιοι αλλά δεν μπορούν.Σίγουρα,όταν έχεις μια εκδηλωτική κοπέλα,σου ανεβάζει και την δική σου διάθεση.Αλλά δυστυχώς,η ζωή ή η τύχη τα φέρνει έτσι που κάποιοι τις χαίρονται και κάποιοι άλλοι απλά κοιτάνε.
Φαντασου να σαι με το παιδι σου στο λεωφορειο και να ναι ενα ζευγαρακι απεναντι σας και απο το πολυ το φικι φικι να ναι ετοιμοι να πιασουνε μωρο.Ε οχι, δεν εισαι υποχρεωμενος να ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες. Επειδη τον αλλον τον πιανουν οι γκαβλες του, να σαι υποχρωμενος να τον ανεχεσαι.
Βεβαίως, να πάει κάποιος να πιει τον καφέ του χαλαρά και να παρακολουθεί με το ζόρι τις 50 αποχρώσεις του γκρι Takis&Soula edition, πιο κακοπαιγμένες και από την ταινία την ίδια.Σπίτια/παρκάκια/παγκάκια/ξενοδοχεία/παραλίες/σκηνές/αμάξια ή όπου αλλού. Άλλο το ένα φιλί και η αγκαλιά και άλλο να καβαλιέσαι.
Οσοι ερωτοτροπούν (και δεν εννοώ ενα δυο μικρά φιλιά) σε δημόσιους χώρους είναι είτε επειδή δεν έχουν δικό τους χώρο είτε επειδή θέλουν να προκαλέσουν. Και συνήθως είναι μικροί ηλικιακά. Το να ερωτοτροπείς σε δημόσιο χώρο δείχνει ασέβια προς τους γύρω σου, γιατί πρέπει σωνει και καλά να σε δουν να χουφτώνεις την κοπέλα σου, κι εσύ γιατί να το κάνεις δημόσια? Σπίτια δεν υπάρχουν?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon