ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2017 | 22:26

έσπρωξα την μάνα μου!

Αυτό έγινε μετά από ατέλειωτη γκρίνια από μέρους της. Έχασε την ισορροπία της έπεσε κάτω και χτύπησε το χέρι της (εννοείτε ότι δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο). Πρώτη φορά αντιδράω έτσι στα 23 χρόνια μου. Εκείνη την ώρα δεν ξέρω τι με έπιασε, με πιλάτευε πολύ ώρα. Αισθάνθηκα τόσο απαίσια την ώρα που συνέβει αυτό. Σαν να γκρεμίστηκε ο κόσμος μέσα μου, μαζί με την πτώση της. Αφού έπεσε έσπευσα αμέσως να την βοηθήσω και να δω εάν ήταν καλά. Άρχισε να με βρίζει και να λέει ότι δεν είμαι άνθρωπος, ότι είμαι ένα τέρας, και να φύγεις πούστη από το σπίτι( είμαι gay και της το έχω αποκαλύψει). Μαύρωσε η ψυχή μου, σηκώθηκα την άφησα στο πατέρα μου, και πήγα στο δωμάτιο μου. Αυτή την στιγμή σας γράφω από το δωμάτιο μου. Μου περνούν σκέψεις να φύγω από το σπίτι άμεσα( δουλειά έχω, λεφτά ακόμα δεν έχω δυστυχώς, στο τέλος του μήνα θα πληρωθώ). .
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην αισθάνεσαι άσχημα. Δεν έκανες τίποτα κακό. Σκέψου μόνο την αντίθετη περίπτωση. Αν εσύ τσίγκλαγες τον καλύτερο σου φίλο, δεν τον άφηνες σε ησυχία, αυτός σε έσπρωχνε και έπεφτες και έτρεχε να σε σηκώσει πανικοβλημένος, να δει αν είσαι καλά λέγοντας ότι δεν το ήθελε. Θα τον έβριζες για να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα; Φιλική συμβουλή από μια άγνωστη: Να διαλέγεις τις μάχες με τον εαυτό σου προσεκτικά.
Σοκ,και για το σπρώξιμο και για τη λέξη που είπε η μητέρα σου.Προσπάθησε να βρεις μια δουλειά να φύγεις από το σπίτι.Νομίζω είναι η μόνη λύση για να βρείτε τις ισορροπίες σας.
Scroll to top icon