ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2017 | 21:15

τεστ παπ...πονος

καλησπερα σας. πηγα σημερα να κανω τεστ παπ το οποιο πολυ κακως ειχα αμελησει, και ηταν η πρωτη φορα.ειχα ρωτησει φιλες και γνωστες για την ολη διαδικασια και ολες με ειχαν καθησυχασει οτι ουτε ποναει ουτε τιποτα.πηγα λοιπον ωραια και χαλαρη.χωρις ντροπη ή φοβο και η τυπισσα ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕ!δεν ξερω αν συμβαινει γενικα αυτο,νομιζω οτι η γιατρος μαλλον δεν γουσταρε τη φατσα μου γιατι με κατακρεουργησε. στο τελος τη ρωτησα αν υπαρχουν side effects και μου απαντησε ειρωνικα "τεστ παπ εκανες κοπελα μου.δεν αρχισες τα χαπια".το θεμα ειναι οτι 10 ωρες αργοτερα εγω ακομη ποναω καπως (μαλλον ψυχολογικο ειναι) .ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ... Για ποιο λογο να γινεις γιατρος αν δεν εισαι πανω απο ολα ανθρωπος?! ενιωσα απιστευτα μειωμενη και σχεδον βιασμενη απο ολο αυτο. ειναι πραγματα αυτα?!
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτον συμμερίζομαι τον πόνο και την αγανάκτησή σου. Τις συμπάθειές μου.Δεύτερον πράγματι το τεστ Παπ δεν πονάει. Αν είσαι ερεθισμένη από κάποιο άλλο λόγο (κολπίτιδα ή τραυματισμός) ή ήσουν σφιγμένη από το άγχος ή οτιδήποτε ανάλογο το λογικό θα ήταν εφόσον το έβλεπε η γιατρός να είναι κάπως λιγότερο διεκπαιρεωτική και πιο "απαλή". Τρίτον οι ειρωνίες και οι σαρκασμοί από επαγγελματίες του ιατρικού και παραιατρικού κλάδου πατάσσονται εν τη γεννέση τους. "Δεν αρμόζει στο λειτούργημά σας κυρία μου να ειρωνεύεστε την ασθενή σας. Ιδιαίτερα ενώ γνωρίζετε ότι είναι η πρώτη μου εξέταση."Αυτή πρέπει να ντραπεί. Όχι εσύ. Να αλλάξεις γιατρό άμεσα. Και να κάνεις τεστ Παπ τακτικά. Για την υγεία σου πρόκειται. Καλά αποτελέσματα!
Scroll to top icon