ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2017 | 19:48

18 SOS

Ειμαι 18 χρονων και εχω σχεση με ενα αγορι 23 χρονων. Σημερα ηρθε σπιτι μου με δαχτυλιδι και μου. Ειπε ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ? Εγω εμεινα αμεσως κοκαλοσα ειπα οχι αλλα το δαχτυλιδι μου το φορεσε και το φοραω φοραει και αυτος στο αριστερο χερι ... Νιωθο τεραστια πιεση ακομη δεν εδωσα απαντηση και αυτος περιμενει το Ναι! Ειμαι ωριμη απλα νιωθο καταπιεση δεν νιωθο καν ετοιμη για γαμο εστω για αρραβωνα. Αυτος θελει γιαυτο και ολο αυτο.. Αν μπορει καποιος να με νιωσει τον αγαπω απλα δεν θελω να δεσμευτω απο τα 18 μου ! Ναι μεν οπως λεει ο ιδιος μαγειρευω ειμαι νοικοκυρα αλλα και παλι βιαζεται πολυ παρα πολυ.. Και στην αρχη μου ελεγε θα γινεις 22 , 23 χρονων και υστερα θα παντρευτουμε αυτος απο τωρα αρχισε και κανει προταση μεχρι το καλοκαιρι οπως το παει θα μου πει ντυσου και παμε να παντρευτουμε ηλικρινα νιωθο καταπιεση και ανχος δεν ξερω τι να κανω..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το να έχετε απλά σχέση τον χαλάει;Ο γάμος θα τον επιβεβαιώσει;Γιατί νιώθει αυτή την ανάγκη;συζήτησε το μαζί του.Προσωπικά θεωρώ μέγα λάθος τον γάμο σε μικρή ηλικία ,ζήστε την σχέση σας και αν όλα πάνε καλά προχωράτε αργότερα όταν θα είστε πραγματικά ώριμοι.
Αντε καλε σαχλαμάρες! Κοίτα μη φτάσεις να είσαι καμιά 35άρα 40αρα ανύπαντρη και μετά παρακαλας για γάμους και πανηγύρια!έχω άπειρες τέτοιες περιπτώσεις στον κύκλο μου και τώρα απλά μιζέρια ζουν και σκέφτονται τι δεν πάει καλά με αυτούς. Μπορεί η αντίληψη μου να φαντάζει στενόμυαλη και παλιομοδιτικη αλλά οι περισσότεροι στο τέλος βλέπουμε τα λάθη μας και ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Αν τον αγαπας και σ αγαπάει δε βλέπω τον λόγο να μην παντρευτείτε. Άλλες θα παρακαλάγαν να είναι στη θέση σου.ποια καταπίεση και Βλακειες? Στα κατεργα θα δε βάλει να ζεις?είστε και οι 2 νεοι και μια χαρά θα καταλαβαινοσαστε
Δες λίγες εξομολογήσεις παρακάτω που η άλλη είναι 24ων,10χρόνια με τον άντρα της και με παιδιά και ο ένας αγνοεί τον άλλον.Είναι εντελώς παράλογο να παντρευτεί ένα 18χρονο παιδί μόνο και μόνο για να μη μείνει στο "ράφι",είναι αστείο ως επιχείρημα.
Δες λίγες εξομολογήσεις παρακάτω που η άλλη είναι 24ων,10χρόνια με τον άντρα της και με παιδιά και ο ένας αγνοεί τον άλλον.Είναι εντελώς παράλογο να παντρευτεί ένα 18χρονο παιδί μόνο και μόνο για να μη μείνει στο "ράφι",είναι αστείο ως επιχείρημα.
Scroll to top icon