ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 01:54

Χωρις χρηματα!

Ειμαι σε μακροχρονια σχεση και ο συντροφος μου ειναι ανεργος ενα χρονο περιπου. Αποψε βγηκαμε και κλασσικα πληρωσα εγω, δεν εχω κανενα προβλημα γι'αυτο, και να αργησει να βρει δουλεια για καιρο ακομα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα, ειναι ο ανθρωπος μου, τον αγαπαω, και τα χαζοχρηματα δεν με ενοιαξαν ποτε. Αφου γυρισαμε σπιτι μιλησαμε λιγο στο τηλεφωνο και με ρωτησε: γιατι εισαι μαζι μου; Τι σου προσφερω; και απαντησα πως μου προσφερει αγαπη και με ηρεμει και ειναι το ατομο που μπορω να μοιραζομαι τα παντα γιατι με καταλαβαινει και αλλα πολλα ομως μετα απο αυτο μου ειπε πως ισως θα ηταν καλυτερο να βρω καποιον αλλον που θα μπορει να μου προσφερει παρισσοτερα. Δεν το σκεφτηκα ποτε αυτο και του το ειπα, για μενα δεν εχουν σημασια τα υλικα αγαθα, καμια απολυτως! Μετα απο αυτο μου ειπε πως θελει να κοιμηθει (ηταν χαλια ξερω πως κανα 2ωρο ξυπνιος θα ειναι) του ειπα σ'αγαπω και πως θα κανονισω να περασω απο το σπιτι του αυριο και μου ειπε οκ καληνυχτα και με εκλεισε... Καταλαβαινω πως το να μην εχεις μια δικη σου δουλεια, ενα εισοδημα, ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να σου συμβουν αλλα γιατι να μου πει να χωρισουμε; Ποτε δεν τον εκανα να νιωσει ασχημα γι'αυτο και χαιρομαι να του προσφερω οσα πιο πολλα μπορω, αληθεια! Οποτε τι κανω λαθος; Δεν μπορει μονο να φταιει η πιεση καπου φταιω κι εγω! Να συμπληρωσω πως βγαινουμε μια φορα τον μηνα και αν! Οποτε δεν ειναι οτι τον τραβαω εξω και πληρωνω! Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω οσους το διαβασαν! Περιμενω καποιες συμβουλες αν υπαρχουν! Ευχαριστω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν φταις σε τίποτα εσύ.Ο άνθρωπος είναι άνεργος, έχει απελπιστεί και τα βλέπει όλα μαύρα. Συμπαραστάσου του σιωπηλά αν έχεις την αντοχή και μην αναρωτιέσαι αν σ'αγαπάει ή αν φταίς κλπ. Αυτή την περίοδο τον "τρώει" αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon