ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 11:48

Πως το βλέπετε??

Στην αρχή κρατούσε αποστάσεις...μόνο σεξ λίγη κουβέντα και τέλος...τώρα φιλιά σεξ αγκαλιές,κοιμόμαστε μαζί,μου ανοίγεται παραπάνω κλπ... μου αρέσουν όλα αυτά δεν λέω αλλά φοβάμαι μήπως έχει αρχίσει να νιώθει κάτι παραπάνω για εμένα ενώ εγώ είμαι κολημένη αλλού...δεν θέλω να ρωτήσω ξεκάθαρα για να μην μπώ στην διαδικασία να εξηγήσω κάτι τέτοιο...
7
 
 
 
 
σχόλια
Το οτι σου ανοιγεται παραπάνω δε σημαίνει οτι θέλει οπωσδήποτε σχέση. Περνάτε χρόνο μαζί, κάνετε σεξ για διασκέδαση κακό είναι να μιλάτε για προσωπικά θέματα ή να σε φιλάει? Δεν είστε ζώα.Σε κάθε περίπτωση αν υποψιάζεσαι οτι θέλει παραπάνω επιβάλλεται να του μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.ΥΣ Δε συμφωνώ με το λόγο που δε θες κάτι παραπάνω μαζί του. Είσαι κολλημένη λες με άλλον, δεν υπάρχει ανταπόκριση απ οτι καταλαβαίνω. Χάνεις χρόνο κι ευκαιρίες για κάποιον που δε σου δίνει αξία.
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για την αξιοπρέπεια και των δυο σας, είναι να τελειώσεις αυτό που υπάρχει μεταξύ σας.Τα συναισθήματα δεν μπαίνουν σε καλούπια ούτε μπορείς να κανονίσεις ώστε να μην αλλάξουν.
Δεν έχω καταλάβει,έχετε σχέση;αν ναι πως γίνεται να έχεις σχέση με κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένη;μόνο για το σεξ;αν απλά το έχετε ξεκαθαρισει απ την αρχή ότι έχετε ελεύθερη σχέση δλδ σεξ χωρίς αισθήματα και δεσμεύσεις κάτσε και μίλησε του,κρίμα είναι να τρέφει αισθήματα και ελπίδες.
Αυτή η εξομολόγηση είναι μια υπέροχη απάντηση σε άλλους που εξομολογούνται και κάνουν ερωτήσεις τύπου "άμα συνεχίσουμε τις ξεπέτες υπάρχει περίπτωση να νιώσει κάτι;; εεε;;; πείτε μου, τι να κάνωωω;;"...Τόσο καιρό στο σχολείο της lifo κι αυτά δεν τα κατάλαβα γμτ.
Αν μπορούσα θα εκτύπωνα την εξομολόγηση και την επόμενη φορά που θα πηγαινε να σε παρει αγκαλια θα εμπαινα μέσα σπάζοντας το παράθυρο και θα του το κολλούσα στην μούρη φωνάζοντας "ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΡΕ; ΒΛΕΠΕΙΣ;" και θα τον έπαιρνα σηκωτο να πάμε για μπύρες. Μεγάλος πόνος.
Προφανως δεν εχουν σχεση, δεν μπορω να καταλαβω γιατι πιστευετε οτι αυτος ειναι ο κακομοιρης που εχει αισθηματα (τωρα γιατι στη αρχη αφου κρατουσε αποστασεις δεν θα ειχε) και αυτη η καριολα ας πουμε που ειναι κολλημενη με αλλον. Δεν τον αναγκασε κανεις να κανουν σεξ επιλογη του ηταν ελεος! Οσο για την εξ. κρατα αποστασεις και κανε το ξεκαθαρο αν δεν θες κατι παραπανω, μην τον αφηνεις να ανοιγεται ολο και πιο πολυ
Scroll to top icon