ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 15:54

Οι τελειες των σοσιαλ μιντια

Αυτες που λες στην πραγματικοτητα τα υπεροχα μαλλια τους ειναι τρεσα, τα σαρκωδη χειλη ενεσεις, ο μεγαλος ποπος και στηθη σιλικονη, οι κοιλικοι ζωγραφισμενοι, η λεπτη μεση ενας κορσες ολη μερα, το τελειο φρυδι ενα ταττου και οση καλοσυνη δειχνουν πως εχουν βαλε εκατο φορες πανω η κακια τους!Αγαπαμε τα κοριτσια/κοπελες/γυναικες που δεν ειναι "διασημες" και δεν εχουν αναγκη την επιβεβαιωση πολλων αλλα ελαχιστων και καλων!!! :)
6
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν γυναίκες που ασχολούνται παρα πολύ με την εξωτερική εμφάνιση τους.Εχω συνάδελφο που είναι 60 χρονών η οποία βαφεται σαν επαγγελματίας,νύχι πάντα βαμμένο,στο ντύσιμο "φυσάει",έχει τεράστια γκαρνταρόμπα και απ'ότι μου λέει και στο περίπτερο πάει βαμμένη.Χειρουργήθηκε με καρκίνο και στο νοσοκομείο πάλι περιποιημένη ήταν.Αυτό το πράγμα μου λέει το είχε από μικρό παιδί.Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάτι τέτοιο.Τα σοσιαλ απλά γιγαντώνουν τη ματαιοδοξία μας και πολλές φορές την ψωνίζουμε.
Αγαπητή μου, θεωρώ πως η ματαιοδοξία (αδικαιολόγητη κατά κανόνα) γιγαντώνεται από τους ''σαλιάρηδες'' που ευνοούν αυτές τις συμπεριφορές με τα διθυραμβικά τους σχόλια. Η ματαιοδοξία καμία φορά είναι απλά οικονομικά: προσφορά και ζήτηση.
Μα αν δεν υπήρχαν οι κοπέλες που αναζητούν τους σαλιάρηδες και τα σχόλια τους δεν θα εκδηλωνόντουσαν οι σαλιάρηδες.Όπως το λες,προσφορά και ζήτηση.
Η κυρία που περιγράφεις φαίνεται να το κάνει από ευχαρίστηση και όχι ανασφάλεια, θα της αρέσει η μόδα και να περιποιείται τον εαυτό της. Κοκέτα θα την έλεγα εγώ. Άλλο αυτό και άλλο το να παραμορφώνουν τον εαυτό τους, όπως γράφει στην εξομολόγηση.
Scroll to top icon