ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2017 | 01:36

Σκιάχτρο

Σημερα στο Αthens Metro Mall είδα μια κοπέλα να το πω? Με μαλλί βαμμένο πράσινο, κοκκινη σκιά ματιών, άπειρα σκουλαρίκια σε όλο το πρόσωπο και μαύρο κραγιόν και ρούχα. Την είδα και απότομα και σκιάχτηκα‼ Μιλάμε για τσίρκο σωστό. Μετά σκεφτικα πως ίσως να θέλει να την φοβούνται αντί να είναι η γλυκιά και όμορφη κοπέλα... Ποιος ξέρει;;; Πάντως το θέαμα ήταν αποκρουστικό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να ήταν ντυμένη καρναβάλι! Πέρα από την πλάκα τέτοιες εμφανίσεις είναι συνηθισμένες στο εξωτερικό. Μα κανένα ίχνος αισθητικής? Θεωρεί τον εαυτό της όμορφο όταν η μάπα της έχει γίνει σαν σουρωτηρι? Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα πρόσωπο που μας έχει δώσει η φύση με το χρώμα ματιών και μαλλιών που έχει επιλέξει η ίδια και το οποίο μας ταιριάζει απόλυτα.
Γιατί πρέπει όλα να γυρίζουν γύρω από την επίτευξη ομορφιάς ντε και καλά? Οι άνθρωποι κάνουν διάφορα πράγματα που δεν γίνονται για να δείξουν όμορφοι. Επιπλέον συγκρίνεις εξωτερικό με εδω? Έξω έχουν κατακτήσει το να μην κρίνουν τους άλλους. Εδώ κυριαρχεί η κατίνα κουτσομπόλα!
Scroll to top icon