ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2017 | 01:15

Σκέψεις για το Τι σου κάνει μια βαφη μαλλιών...

Έβαψα τα μαλλιά μου καστανοκόκκινα‼ Τι ωραίο χρώμα‼ Ήταν η γιαγιά μου φυσική κοκκινομάλλα‼ Εγώ πήρα μόνο τα καστανοπράσινα μάτια της και την ροδαλη επιδερμίδα. Τώρα νιώθω σαν να ειμαι η συνέχειά της αφού δεν ζει... Και θα κάνω όσα όμορφα πράγματα δεν πρόλαβε η ίδια. Είμαστε η συνέχεια αυτών που αγαπάμε και στο χέρι μας είναι να πράξουμε αυτά που θα ήθελαν. Ρ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ό,τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε για εμάς και όχι επειδή θα άρεσε ή θα το ήθελε κάποιος άλλος.Με γεια το μαλλί,απλά αν θελήσεις ποτέ να αλλάξεις χρώμα θα βλαστημήσεις.
Ό,τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε για εμάς και όχι επειδή θα άρεσε ή θα το ήθελε κάποιος άλλος.Με γεια το μαλλί,απλά αν θελήσεις ποτέ να αλλάξεις χρώμα θα βλαστημήσεις.
Άσχετο αλλά ήθελα να το ρωτήσω κάπου. Ακούω αν το κάνεις κόκκινο θα βλαστημήσεις. Αν το κάνεις μαύρο θα βλαστημήσεις. Αν το κάνεις ξανθό θα το κάψεις. Τελικά να μην βάφει κανείς το μαλλί του; Αυτό; Γνήσια είναι η απορία. Δεν ειρωνεύομαι.
Δεν μπορεσα να αντισταθω και να μην γραψω.... Κοκκινα μαλλια με πρασινα ματια???? ΕΡΩΤΑΣ <3 <3 το ονειρο μου!μακαρι να κανεις τα ιδια ομορφα με την γιαγια σου και ακομα καλυτερα πραγματα!!και ισως καποια στιγμη στο μελλον, το κάνει και το παιδι σου!
Τι σου κάνει μια βαφή; Πάντως δε σε κάνει επόμενη μετενσάρκωση της γιαγιάς σου, ε;Είμαι υπέρ του να κάνουμε πράγματα που δεν έκαναν οι γιαγιάδες μας... Αλλάζουν κι οι καιροί, βλέπεις! :-ΡΜεγειά το μαλλί!
Scroll to top icon