ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2017 | 12:33

Γλωσσα σωματος κ αγγιγματα

Λενε οτι για να καταλαβεις αν καποιος σε γουσταρει, πρεπει να κοιταξεις αναμεσα σ ολα τα υπολοιπα κ την γλωσσα του σωματος. Λενε ας πουμε πως αν καποιος σε αγγιζει, τοτε πιθανοτατα του αρεσεις. Οταν ομως καποιος ειναι γενικα εκδηλωτικος σαν ανθρωπος, πως μπορεις να ξερεις οτι τα χαδια του προς εσενα δεν ειναι φιλικα, αλλα οτι υποδηλωνουν κατι αλλο? Πχ πως μπορω να ξερω οτι αυτος που μ αρεσει μου χαιδεψε τα μαλλια, επειδη οντως του αρεσω, κ οχι επειδη γενικα ειναι τρυφερος? Γιατι η αληθεια ειναι πως νταξει, μπορει να μην ειναι κ απ τους πιο τρυφερους κ εκδηλωτικους αντρες, σιγουρα ομως συνηθιζει να αγγιζει κ αλλες κοπελες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία. Σύντομο μάθημα γλώσσας του σώματος (;Aσε τα αγγίγματα κατά μέρος για να μήν φτάσουμε και σε παρενόχληση δηλαδή!)1.Σε κοιτάει στα μάτια ενώ σου μιλάει; Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της συνομιλίας εννοώ (σε ολόκληρο αρχίζει να γίνεται creepy).2.Βάζει τα χέρια στις θηλιές ή τις τσέπες του παντελονιού με τους αντίχειρες κάτω; 3.Kαθρεφτίζει την στάση σώματός σου με την δική του όταν είστε απέναντι και μιλάτε;4.(Kρυφο)παρατηρεί τα χείλια σου ενώ μιλάς; Ρίχνει κλεφτές ματιές στο ντεκολτέ σου ή στους γοφούς;5.Ορθώνει τους ώμους και προτάσσει το στήθος;Τα παραπάνω αποτελούν εκδήλωση γνήσιου ενδιαφέροντος προς την συνομιλήτρια σύμφωνα με τους ειδικούς.
Scroll to top icon