ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2017 | 23:46

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Δεν εχω να φαω ειμαι 3 μηνες μονο με μακαρονια και αυτα μια φορα την ημερα!εχω χασει 10 κιλα ...ΠΕΙΝΑΩ
16
 
 
 
 
σχόλια
Για οσους μιλησαν για χιουμορ/καραγκιοζιλικια κ οτι μερικοι μιλαμε εκ του ασφαλους...Δεν μιλαω εκ του ασφαλους διοτι εχω περασει παρομοια φαση.Δεν ηταν ευκολη αλλα ακομα και τοτε το αντιμετωπιζα με χιουμορ γιατι δεν θα αλλαζε και κατι με το να στεναχωριεμαι...Ισα-ισα που επαιρνα δυναμη...Το να συτιζεται καποιος με μακαρονια δεν το λες ισορροπημενη διατροφη κ ειναι κ επιβλαβες για τον οργανισμο...Εγω προσπαθουσα να βρω προσφορες σε προιοντα κ να τα συμπεριλαμβανω ολα στη διατροφη μου.Ετσι συμβουλευσα κ τον/την εξομολογουμενο/η.Οσο για το χιουμορ ηταν καλοπροαιρετο κ ζητω συγγνωμη εαν καποιοι νομιζαν οτι θα εκανα πλακα με το προβλημα καποιου.
Πόσο αστοιχείωτος μπορεί να ειναι καποιος σήμερα που κάνει πλάκα μ αυτήν την εξομολόγηση, πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια μας, από την άλλη ομως χαίρομαι γιατί αυτο το "πεινάω" ειναι πολυ εύκολο να το πούμε όλοι μας έτσι μπορεί μέσα και από την δίκη μας πείνα να ξυπνήσει πάλι η ανθρωπιά μας και η ευαισθησια μας και να ξαναγίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Μια προταση για όλους αυτους τους καραγκιοζακους που κοροιδευουν να δουν την ταινία "I Daniel Blake" ετσι ωστε να μην κάνουν καθόλου πλάκα με την σημερινή κατασταση
Σοβαρα τωρα,ειστε κομματακι γελοιοι που κανετε "χιουμορ" με κατι τετοιο..Εξομολογουμενε/νη μην το αφηνεις ετσι,μπορεις να απευθυνθεις στην εκκλησια οπως προαναφερθηκε αλλα και σε καποιο κοινωνικο παντοπωλειο αν εχει η περιοχη σου.
Καλά κανεις κ έχεις ευαισθησίες κοπέλια(;). Όπως έχουν πει πολλοί "ο κοσμος αλλάζει απο τους ευαίσθητους ανθρώπους". Αυτο όμως δεν αφαιρεί το δικαίωμα των υπολοίπων να σχολιάζουν οπως θέλουν. Αν εχει όντως πρόβλημα πιστεύεις πως δεν θα εχει σκεφτεί όσα του προτείνεις; πιστεύεις πως ψάχνει να βρει λύση στα σχόλια; Και δεν ειναι θεμα ευγένειας αλλα πολιτικής ορθότητας.
Εγω αυτο που καταλαβα απο την εξομολογηση δεν ειναι οτι ψαχνει να βρει λυσεις,ειναι οτι εχει απελπιστει και αγανακτησει και θελει να μοιραστει τον πονο του.Για αυτο αλλωστε υπαρχουν οι εξομολογησεις,μη βλεπεις που εχουν λοξοδρομησει τελευταια.επομενως εμενα προσωπικα μου φαινεται ελεεινο να κανουν χαβαλε καποιοι με τον πονο του ανθρωπου απο πανω.δεν ξερω αν εχει σκεφτει ή οχι τις λυσεις που του προτεινα,απλα ηθελα να πω οτι υπαρχει λυση παραυτα.
Οι περισσότεροι τα έχουν κλειδωμένα, αλλά και ξεκλείδωτα να είναι αυτό σημαίνει πως έχει λαπτοπ η smartphone τα οποία στοιχίζουν. Αν είχε όντως πραγματικό πρόβλημα επιβιώσης, θα τα πουλουσε για να πάρει τρόφιμα καθώς τα παραπάνω είδη θεωρούνται ήδη πολυτελείας και όχι επιβιωσης
Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω χιούμορ σ ένα τέτοιο ποστ ακόμα και αν υπάρχει η πιθανότητα να είναι τρολ.Ζητά βοήθεια στον δημο της περιοχής σου,στην εκκλησία,σε φίλους και γνωστούς.Είναι δύσκολοι καιροί αλλά θεωρώ ότι η ανθρωπιά δεν έχει εξαφανιστεί.Κοίτα όμως μην μείνεις μόνο σ αυτό ψάξε για οποιαδήποτε δουλειά ,να μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου.Καλή τύχη :-)
Γιατί δεν ρωτάς στο δήμο σου αν δικαιουσαι κάποια τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο?Η και στην ενορία της γειτονιάς σου,δίνουν πάντα στους φτωχούς.Ειναι κρίμα να πεινάς,ζήτησε βοήθεια δεν είναι ντροπή ,οι περισσότεροι με το ένα πόδι εκεί βρισκόμαστε δεν στο λέω εκ του ασφαλούς!
Scroll to top icon