ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2017 | 13:49

πρώτο ραντεβού

Βγήκα προχθές ραντεβού με ένα παιδί που γνώρισα τις προάλλες..εκείνος επέμενε να βγούμε την Κυριακή και έτσι και έγινε . Απλά έγινε κάτι που δεν μου πολυ-άρεσε . Όταν βρεθήκαμε μου είπε πως έχει ξεμείνει από μετρητά αυτήν την περίοδο και πως έχει μπλοκάρει και η κάρτα του οπότε πήγαμε απλά έναν περίπατο .Πως σας φαίνεται αυτό ? Και αν όντως δεν είχε χρήματα γιατί μου πρότεινε για εκείνη τη μέρα ?
9
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα προσωπικά μια χαρά μου ακούγεται ο περίπατος. Γιατί πρέπει ντε και καλά να περιλαμβάνει καθισιό το πρώτο ραντεβού? Μιλάτε και στην βόλτα. Ήθελε να σε δει και δεν ήθελε να το χάσει. (Η κάρτα μου ακούγεται δικαιολογία πάντως)'Όσο για την μέρα δεν κατανοώ τι είναι περίεργο. Είναι πουθενά γραμμένο ότι ραντεβού δίνονται μόνον Σάββατο ή Παρασκευή βράδυ?Πολύ το διυλίζεις και δεν σκέφτεσαι το σημαντικότερο. Πέρασες καλά? Σου άρεσε εκείνος? Αυτό μετράει.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παραπάνω λεγόμενα. Έχω να προσθέσω επίσης ότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και ίσως βρήκε την δικαιολογία της κάρτας γιατι ντρεποταν να πει ότι στενευεται. Ωστόσο ο περίπατος είναι κάτι διαφορετικό και σχετικα πρωτότυπο. (Σε σχέση με τον κλασικό καφέ ).εγώ εντυπωσιαζομαι από τυχόν όμορφες ιδέες του ραντεβού μου. Πόσο μάλλον αν δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του και περνάω και ωραία! Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία για μένα
Το γεγονός να είχε ενθουσιαστεί μαζί σου και να ήθελε να σε δει παρόλα αυτά δεν παίζει;Εγώ πάντως αυτό θα σκεφτόμουν.Αν σ αρέσει και νιώθεις ότι θες να τον γνωρίσεις προσπέρασε το συγκεκριμένο συμβάν,μπορεί να μην λέει τίποτα.Εξάλλου θα δεις και στα επόμενα ραντεβού,μ ένα δεν μπορείς να κρίνεις.Επίσης συμφωνώ με Ανιτουμπα,γιατί δεν πρότεινες να κερασεις εσύ καφέ;
Εσύ πρότεινες να κεράσεις ένα καφέ;Είπαμε σε άλλο ποστ ότι συνήθως κερνούν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού αλλά ο άνθρωπος είχε ένα θέμα.Ας κέρναγες ένα καφέ και στο επόμενο ραντεβού θα έβλεπες αν όντως είχε θέμα ή απλά είναι τσιγκούνης.
Δεν μου καθεται καλα το "εκείνος επέμενε να βγούμε την Κυριακή και έτσι και έγινε". Εσυ δεν ηθελες; και τι παει να πει επεμενε; σε απειλούσε; δεν μπορουσες εσυ κυριακη; αν δεν μπορουσες του αντιπροτεινες; σε πιεσε για να βγειτε Κυριακή; πολλα ερωτηματα απο μια προταση σου. Μου βγαζεις οτι δεν τρελαίνεσαι και τοσο και θεμα χρονου ειναι να ξεκοψεις. Το λιγότερο που σε απασχολει ειναι τα χρηματα. Σιγουρέψου πρωτα οτι δεν γουστάρεις και σταματησε το μια ωρα αρχιτερα.
Ας έβγαινε κάποια άλλη μέρα που θα είχε χρήματα έστω για ένα καφέ.Προσωπικά θα μου φαινόταν κάπως να εμφανιζόταν ο άλλος στο πρώτο ραντεβού χωρίς καθόλου χρήματα επάνω του,ειδικά αν είχε προτείνει μια συγκεκριμένη μέρα (δε μπορούσε αφού κανονίσατε να προνοήσει να κρατήσει στην άκρη 5 ευρώ?)Θα μου πεις άνθρωποι είμαστε κ μπορεί να τύχει το οτιδήποτε αλλά και πάλι δεν έδωσε καλή εντύπωση.Όπως και να χει προσωπικά θα μου κακοφαινόταν αλλά δε θα τον απέρριπτα μόνο γι' αυτό το λόγο αν μου άρεσε πολύ,θα περίμενα να δω κ στο δεύτερο ραντεβού κι αν συνέβαινε πάλι κάτι παρόμοιο γεια σας γιατί μετά από κάποιο σημείο δείχνει και γυφτιά!
Scroll to top icon