ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2017 | 17:07

Είμαι ντροπαλός ...

Παιδιά, είμαι 17 χρονών και έχω ένα πρόβλημα. Δεν το θεωρώ σοβαρό αλλά με ενοχλεί τώρα τελευταία. Δεν ξέρω τι να συζητήσω με κορίτσια της ηλικίας μου. Δεν μου έρχεται κανένα θέμα στο μυαλό. Όλοι μου λένε να μιλάω για τα μαθήματα, τους καθηγητές, τα χόμπι κ.τ.λ. αλλά μετά; Μετά τι θα σκεπτώ στις επόμενες συζητήσεις ; Είμαι κιόλας πολύ ντροπαλός για να πλησιάσω κάποια συμμαθήτρια μου. Ειδικότερα, αυτό το πρόβλημα άρχισε να με ενοχλεί τώρα τελευταία που μου αρέσει μια κοπέλα από το σχολείο μου. Δεν βρίσκω και μάλλον ούτε θα βρω το θάρρος να πάω να της μιλήσω ή ακόμα και αν το βρω θα πετάω την μια άσχετη ερώτηση πίσω από την άλλη. Δεν ξέρω γιατί γράφω εδώ το πρόβλημα μου αλλά νιώθω πως θέλω να το πω κάπου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τι θα συζητήσεις με μια κοπέλα. Ότι νιώθεις εσύ εκείνη την ώρα ότι θες να το πεις θα το πεις. Ακόμη και άσχετο να είναι δεν πρέπει να φοβάσαι . Να είσαι ο εαυτός σου. Πόσο μάλλον στο κοριτσι που σου αρέσει. Πήγαινε. Μίλησε της. Έστω ένα γεια. Αν δεν το κάνεις τώρα που έχεις την ευκαιρία πότε; ότι γίνει ας γίνει. Μην σκέφτεσαι τι θα προκύψει. Απλά τόλμησε το. Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Μίλησε για αυτό που οι Αγγλοσάξονες λένε "the human condition" (την ανθρώπινη κατάσταση). [Μάλλον κάνε κι ένα Googlάρισμα γιατί προβλέπω να παρερμηνεύεται ο όρος]. Ανεξάντλητο θέμα κι αφορά τους πάντες.
Scroll to top icon