ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2017 | 12:35

Τριήμερο εφιάλτης

Πέρασα το 3μερο μαζί με τους θείους μου στο εξοχικό τους στην Αράχωβα. Είμαι αρκετά δεμένος μαζί τους ειδικά με τον θείο μου που είναι αδερφός της μάνας μου.Το «πρόβλημα» είναι το εξής: Το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που σηκώθηκα για να κάνω την ανάγκη μου, πέρασα ακριβώς μπροστά απο την κρεββατοκάμαρα τους. Εκείνη την ώρα ακούσα διάφορους ήχους και συγκεκριμένα δυνατά βογγητά και πνιχτές φωνές να έρχονται μέσα απο το δωμάτιο. Κατάλαβα οτι κάνουν σεξ και ψιλοκοκκάλωσα. Προσπάθησα να είμαι αθόρυβος χωρίς να με πάρουν χαμπάρι και ξαναγύρισα πίσω. Αναγκάστηκα να κάνω την ανάγκη μου στη βεράντα και να «ποτίσω» τα φυτά του κήπου, αφού δεν τολμούσα να ξαναπεράσω μπροστά απο την κρεββατοκάμαρα. Μπορεί να υποστηρίξει κάποιος οτι το σεξ είναι κάτι φυσιολογικό και οτι δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό (συμφωνώ και εγώ σε αυτό), αλλά αλλη μέρα δεν μπορούσαν να βρούν, τόσες ορμές πια; Πάλι καλά που έλειπαν και τα ξαδέρφια μου. Την άλλη μέτα το πρωί είχαν και οι δύο καλή διάθεση (αυτό έλειπε να μην είχαν :))
5
 
 
 
 
σχόλια
Τι πιο φυσιολογικό απο ένα ζευγάρι που φεύγει 3ήμερο και κάνει σεξ.Είναι άβολο να τους ακούσεις ΑΛΛΑ το προσπερνάς και δεν "ελέγχεις" την διάθεση που έχουν την επόμενη μέρα για να καταλάβεις αν πέρασαν καλά κάνοντας σεξ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon