ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2017 | 01:07

έρωτας!!!

Γεια σας. Είμαι ερωτευμένη με ένα αγόρι με το οποίο γνωρίζομαι αρκετά χρόνια. φέτος ήρθαμε πιο κοντά λόγο και του κοινού μας προγράμματος . Μιλά με γελάμε γενικά κάνουμε πολλές βλακίες μαζί και κοιταζόμαστε συνέχεια και πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Τώρα τελευταία με χαιρετάνε και οι φίλοι του με μεγάλο ενθουσιασμό παρόλο που μονο μια φορά έχουμε μιλήσει. Λέτε όλα αυτά να σημαίνουν οτι του αρέσω;;; Αφήστε που είναι απο αυτά τα αγόρια που είναι αναρχικοί και δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω ερωτικά ;;;;; Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι πως γέλασα με την γλυκιά αφέλεια σου :)Πάντως και οι αναρχικοί έχουν καρδιά!!!βλέπε,Μαζιώτη-Ρούπα.Με τα όσα μας γράφεις δείχνει πως το αγόρι ενδιαφέρεται,αφού περνάτε καλά μαζί, πες του να πάτε κανα σινεμά ή κάτι παρόμοιο αφού δεν το λέει εκείνος.
Αυτη η περιγραφη,δεν χαρακτηριζει τους αναρχικους αν κ "φοριεται" απο ουγκανα που υποστηριζουν οτι ειναι αναρχικοι.Εξομολογουμενη,για αρχη,κρατα ενα βιβλιο του Μπακουνιν καθως περνας απο μπροστα του..Μπορεις δε,να κανεις οτι σε εχει συνεπαρει τοοοοσο πολυ κ καταλαθος να σκονταψεις επανω του..
Scroll to top icon