ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2017 | 13:01

Μερικές Φορές

σκέφτομαι ότι είμαι με τον φίλο μου γιατί είναι καλό παιδί και όχι γιατί έχω αισθήματα γι' αυτόν. Ότι συμβιβάστηκα, ότι έκανα πέρα τα θέλω μου ως προς τον άλλον γιατί τα θεωρούσα επιφανειακά (εξωτερική εμφάνιση, μόρφωση, κοινό γούστο, ενεργητικότητα, φιλοδοξίες) και τώρα δεν ξέρω πια τι νιώθω. Ότι είμαι αχάριστη που έχω δίπλα μου έναν εκπληκτικό άνθρωπο που με προσέχει και με φροντίζει κι εμένα αυτό δεν μου φτάνει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Σου λειπει οταν δεν ειστε μαζι; Καιγεσαι γι αυτον; Απο ο,τι νομιζω οχι. Αν οχι, δεν εισαι ερωτευμενη. Δεν ειναι αχαριστια να μην εισαι ερωτευμενη. Ειναι συμβιβασμος το να μεινεις σε μια χλιαρη σχεση, ναι, κατα τη γνωμη μου. Κανε ο,τι νομιζεις, αλλα το καλυτερο και γι αυτον νομιζω θα ταν να μη συνεχισετε. Οπως ειπαν κ παραπανω, για καποια θα ναι ο ιδανικος.
Το ερώτημα είναι ένα. Δεν τον θαυμάζεις ή δεν κάνετε το σεξ που θέλεις? Ανάλογα την απάντηση είναι και η λύση στο πρόβλημα. Κάποια πράγματα ενδεχομένως διορθώνονται ενώ άλλα όχι.
Σωστή. Από εκεί και πέρα, επειδή ο άνθρωπος είναι συνήθως πλάσμα δύσκολα ικανοποιούμενο, όταν θα βρει τον θαυμασμό και την ικανοποίηση στο σεξ σε κάποιο κάφρο, θα αναπολεί το καλό παιδί που έχασε.
Scroll to top icon