ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 17:49

Βαρέθηκα

Η οικογένειά μου να μην έχει λεφτά Τα Σάββατα Δεν μπορώ να βγω Γιατί δεν έχουν να μου δώσουν Λέω συνέχεια δικαιολογίες στο αγόρι μου να μην πηγαίνουμε για καφέ γιατί ξέρω ότι δν θα έχουν να μου δώσουν Οι φίλες μου έχουν φτάσει στο σημείο να μην μου λενε καν Για καφέ ή οτιδήποτε σλλο Επειδή ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι Όχι και δν τις κατηγορώ... Πότε θα μεγαλώσω νσ βρω δουλειά να έχω λεφτά Μακάρι να μπορούσα από τώρα από αύριο κιόλας θα άρχιζα
6
 
 
 
 
σχόλια
Τα ίδια ισχύουν κ για τις γυναίκες. Όπως βλέπεις υπάρχουν τόσοι και τόσοι έξω που έχουν σχέση χωρίς να είναι απαραίτητα λεφτάδες ή πολύ ωραίοι και παρόλα αυτά κάποιες γυναίκες τους επιλέγουν.Άρα μαλλον κάτι κάνεις εσύ λάθος.
Τώρα που ανοίγει ο καιρός μπορείς να βγαίνεις βόλτα για ενα παγωτό ή ένα καφέ στο χέρι με 1,5-2 ευρώ..εξήγησε στην παρέα σου την κατάσταση και πιστεύω θα καταλάβουν.Αν δεν καταλάβουν,δεν αξίζουν να είναι παρέα σου.
Αν και μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου, να ξέρεις πως οι γονείς σου εφόσον έχετε οικονομικά προβλήματα,περνάνε μεγαλύτερα ζόρια.Πες το πρόβλημά σου στους φίλους σου και βρες τρόπους διασκέδασης ανέξοδους.
Αν και μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου, να ξέρεις πως οι γονείς σου εφόσον έχετε οικονομικά προβλήματα,περνάνε μεγαλύτερα ζόρια.Πες το πρόβλημά σου στους φίλους σου και βρες τρόπους διασκέδασης ανέξοδους.
Μην γκρινιάζεις για αυτα που δεν έχεις, να είσαι ευγνώμων για αυτό που έχεις. Δυστυχώς οι περισσότερες οικογένειες βρίσκονται στην ίδια θέση με εσένα που σαν παιδί θέλεις να έχεις το χαρτζιλίκι σου για να μπορείς να πας μια βόλτα και δεν μπορείς. Λογικό. Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να ήσουν στεναχωρημένη στην περίπτωση που είχαν λεφτά και δεν σου έδιναν. Βρες λύσεις οπως να μαζευεστε σε κάποιο σπίτι για ταινία ή μια απλή βολτουλα για περπάτημα. Συν τοις άλλοις αν οι φίλες σου και το αγόρι σου σε αγαπάνε πραγματικά θα πρέπει να τους μιλήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και θα σε καταλάβουν. Εξάλλου δεν είναι ότι τους αποφεύγεις είναι ότι δεν έχεις την δυνατότητα να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon