ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 22:59

Τον έχασα...

Είσασταν φίλοι για περίπου 5 χρόνια μέχρι που άρχισα να τον βλέπω διαφορετικά και φυσικά το κατάλαβε. Το αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθεί εντελώς από την ζωή μου. Χίλιες φορές να μην έδειχνα κανένα συναίσθημα, αρκεί να μην τον έχανα... Τι χαζή που είμαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ,και πιστεύω πως αν δεν το έκανες θα σε βάραινε περισσότερο,ίσως να περνούσε ο καιρός και να σκεφτόσουν πώς θα ήταν αν του μιλούσες κ.ο.κ.Τουλάχιστον το έβγαλες από μέσα σου,έκανες αυτό που αισθανόσουν.Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να πράττουμε όπως νιώθουμε.Καλά έκανες.
Γεια σου, γιατί είσαι χαζή; Επειδή ήσουν ειλικρινής με τον εαυτό σου και μαζί του; Επειδή δεν ντράπηκες για τα όμορφα συναισθήματα που ένιωθες και τα μοιράστηκες; Επειδή έχεις την ικανότητα να αγαπάς όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι; Επειδή θέλησες να ξελαφρώσεις από το βάρος τω συναισθημάτων σου; Εγώ θα σε έλεγα θαρραλέα και όχι χαζή :)
Scroll to top icon