ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2017 | 12:40

έχει γυναίκες και γυναίκες

πρόσφατα γράφτηκα σε μια ομάδα στο φβ με γυναίκες-μανάδες κλπ ΜΕ ΚΆΠΟΥ 20.000 μέληΠερίμενα οτι κάτι θα κερδίσω όντας μέλος της ομάδας αυτής, εμπειρίες με τα παιδιά τους ας πούμε καμιά γνώση σε κάτι που δεν κατέχω,ΚΑΤΙ τελοσπάντων.Ως τώρα είχα κάνει 2-3 ποστ που ρωτούσα διάφορα πράγματα γενικής φύσεως και οι απαντήσεις ήταν ελάχιστες.Τις προάλλες μου έκανε δώρο η μητέρα μου ένα ζευγάρι παπούτσια που κάτι δεν μου καθόταν καλά.Τα έβγαλα φώτο και ρώτησα αν φοριούνται, μιας και δεν κυκλοφορώ πολύ τελευταία λόγω των παιδιών. Εδώ και μαι βδομάδα δεν έχουν σταματήσει να απαντάνε και να μιλάνε για τα παπούτσια.Πρέπει το ποστ μου να έχει πάνω από 500 σχόλια και συνεχίζω και παίρνω ειδοποιήσεις. Την εξομολόγηση την κάνω γιατί διαβάζουν μικρά κορίτσια.Μην στέκεστε μόνο στο "φαίνεσθαι" ρε κορίτσια μου.Κάντε και το επόμενο βήμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Την εξομολόγηση την έγραψα γιατί προβληματίστηκα πολύ.Συμμετείχα ως τώρα σε μια μόνο ομάδα με γονείς που δεν έχει καμία σχέση με "μανούλες" και καημενομανουλιαση και έπεσα απ τα σύννεφα.Δεν κατηγορώ ασφαλώς κανέναν και καμία άλλα δε μπορεί τα 99 από τα 100 ποστ να αφορούν νύχια,μαλλιά και survivor.
Αχ βρε πουλί μου κι εσύ. Το μέσον είναι το μήνυμα. Τι περιμένεις να βρεις στην λάσπη. Διαμάντια?Έχεις δόξα τω θεώ μυαλό και μπορείς να διυλίσεις την πληροφορία. Δεν σε φοβάμαι. ;)
Τι καταλαβαίνουμε από αυτό όλο? (Κάτι άλλο από αυτό που ξεκίνησες να πεις)Ότι το να γίνεις μάνα και μόνο δεν σε ολοκληρώνει ως γυναίκα/άνθρωπο. Ωραία. Εγώ το ξέρω. Καιρός να το μάθουν κι οι υπόλοιπες. ΥΓ. Πολύ άκυρες οι "μανούλες του Facebook". Πέφτει πολλή παραπληροφόρηση. Τσέκαρε 2 και 3 φορές κάθε πληροφορία που διαβάζεις.
Scroll to top icon