ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 19:06

(αν)ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..

Ειμαι 19 ετών και την Πέμπτη έμαθα ότι ειμαι έγκυος...το θελα ενα παιδάκι παρα το νεαρό της ηλικίας μου! Αλλά δυστυχώς δεν έχει σημασία τι θελω μονο εγώ! Ζω σε ενα μκρο χωριουδάκι στην Κρήτη, να ένας λόγος που δεν μπορώ να κρατήσω το μωρο μου! Τι θα πει ο κόσμος ( ετσι λένε οι δικοί μου)....ο άλλος λόγος ειναι ότι ο πατέρας του παιδιού δεν το θελει...ειναι πολύ μικρός γιαυτο λεει (ειναι 25)... Θα κανουμε αλλά λεει μετα από δυο τρία χρονια.. Σε τελική ανάλυση όσο σκληρό και αν ακούγεται και όσο κι αν με πονάει στην περίπτωση μου μια εκτρωση ειναι αναπόφευκτη επιλογή...για ένα παιδί που θα γεννιόταν και θα ζούσε χωρίς την αγάπη και των δυο γονιών του, που θα σήκωνε το βάρος μιας απροσεξίας και το μίσος του πατέρα του και δε θα ένιωθε την αγάπη της οικογενειακής σταθερότητας θα ήταν πολύ πιο δύσκολο...μακαρι να ήταν ολα ρόδινα... Θελω να ρωτήσω οποίες κοπέλες έχετε υποβληθεί σε έκτρωση, πέρα από το ψυχολογικό που ξερω ότι ειναι δύσκολο..σωματικα υπήρξε κάποιο πρόβλημα! Φοβάμαι...φοβάμαι μη πάθω κατι, ειλικρια το ηθελα αυτο τ μωρο...ααλλα οσο και αν εχω παρακαλεσει να το κρατησουμε δε το θελει.. Δεν με αφορά αν με κράξετε...εξαλλου δε μπορει κανεις να μπει στη θέση μου!
12
 
 
 
 
σχόλια
Σκέψου καλά τι θέλεις να κάνεις. Καλά αυτός είναι τελειως ευθυνόφοβος,παράτα τον ό,τι κι αν αποφασίσεις. Έχω έρθει κι εγω σ αυτή τη θέση παλιά και τότε ήμουν ράκκος. Ήθελα το παιδι γιατί τον λάτρευα αλλά φοβομουν το τι θα πει ο κόσμος, φοβομουν να το πω στους δικούς μου μη με επικ΄ρινουν, ήμουν φοιτήτρια, φοβόμουν το μέλλον. Τελικά τώρα πόσα χρόνια μετά και μια αρκετά σημαντική σταδιοδρομία στον τομέα μου...μου λείπει εκείνο το παιδάκι που δεν έκανα τότε. Ευ΄χομαι να το είχα κανει κι ας μην είχα καταφέρει τόσα επαγγελματικά. Ασε που τότε πέρασα ένα χρόνο κατάθλιψης. Οπότε ζύγισέ τα καλά πριν αποφασίσεις.
Είναι κρίμα μια γυναίκα που θέλει τοσο να αποκτήσει ενα μωράκι, να έχει εναν τοσο ανώριμο σύντροφο. Αφου θα κανετε, λες σε κανα δυο τρια χρόνια αλλο παιδί, γιατί δεν το δεχεσαι απο τώρα κυριε μου;; ο,τι να ναι...δυστυχώς θα ερθεις αντιμέτωπη με πολλες δυσκολίες αγαπητή μου εξομολογουμενη και η πρώτη ειναι ο πατέρας του παιδιού. Αν το θες ομως, μπορεις να τα νικησεις ολα αυτα. Υπάρχουν πολλες οργανώσεις και στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα που βοηθάνε απροστατευτες μητέρες. Ειμαι υπερ των έκτρωσεων, αλλα είναι άδικο να υποβαλεις τον εαυτό σου σε όλο αυτό εφόσον καταβαθος θελεις το μωράκι σου. Εύχομαι να πανε ολα καλα σε ο,τι αποφασισεις.
Αυτά που γράφεις βγάζουν κακία,κόμπλεξ και χολή.Κι αυτά που λες περί αποχής είναι γιατί ζηλεύεις που άλλοι κάνουν σεξ κι εσύ όχι.Είναι αλήθεια ότι έχει κι εκείνη ευθύνη αλλά ακόμα και να προσέχεις μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.Και εν προκειμένω η κοπέλα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και γράφει για να ακούσει κάποια συμβουλή όχι για να υποστεί τις επικρίσεις του καθενός.Γι'αυτό όταν δε σε παίρνει να το βουλώνεις!
Κορίτσι από τα λεγόμενά σου φαίνεται πως βιώνεις αδιέξοδο..Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ρίξε μία ματιά εδώ http://www.kivotoshelp.gr/index.php/fylakh-odynh-menu/148-s-o-s-ksenones-prostasias-agamon-miteron-to-spiti-tis-marias Καμία φορά,αυτό που μας φαίνεται βουνό τώρα,αργότερα μας δίνει τη πιο μεγάλη χαρα.Παρε ένα τηλ δεν χάνεις κάτι!
το βίωσα στα 18.5 μου.Δυστυχώς ναι με ένα πατέρα άφαντο θα ναι δύσκολο οποτε λογικά αναγκάζεσαι να το κανείς και απο δω κ πέρα να προσεχείς παρά πολύ το σώμα σου ΕΣΥ διότι κανείς δε θα το κάνει.Είναι μια σύντομη διαδικασία με μικρή πιθανότητα επιπλοκής ,θα έχεις τη πρώτη βδομάδα λιγο ελαφρύ αίμα σα περιόδου και θα σου δίνουν αντιβίωση και μιτροταν (χάπια γ τη μήτρα) .ισως και κάποια αναλγητικα γιατί τη 1η βδομάδα ειδικά στο θέμα τουαλέτα θα ζοριστείς πολύ (δε θα μπορείς να ασκήσεις πίεση στη περιοχή αναπαραγωγικού και γαστρεντερικού που είναι και δίπλα δίπλα δηλαδή) αλλα θα περάσει. Αποχή φυσικά απο σεξ ένα μηνα αν και με άνθρωπο που σ είπε όσα είπε θα πρότεινα αποχή για πάντα απο το πλάι του .κοινώς να χωρίσεις. Εγώ ποτέ δε τον συγχώρεσα και πότε δε μπόρεσα να ξεχάσω το πόσο αυτοτιμωρουμουν μετα διότι κακά τα ψέματα μόνες μας το περνάμε..καλή δύναμη κάνε το πιο σωστό για σένα και κλείσε τις πληγές σου με το καιρό..πρόσεχε το σώμα σου και το εαυτό σου
Εσυ αρπα μια αγκαλιτσα!!!Εσυ εξομογουμενη,σκεψου καλα πριν κανεις το οτιδηποτε.ο,τι και να αποφασισεις θα εχει καποιες συνεπειες αλλα δικο σου ειναι το σωμα δικια σου ειναι και η επιλογη.περιμενουμε νεα σου :)
Πάνω από όλα σκέψου τι θες εσύ και όχι οι άλλοι γιατί είναι ένα σκατα σημαντικό ζήτημα...Όσο για τον σύντροφο σου που λέει πως σε δυο τρία χρόνια θα Ναι καλέ οπότε τώρα ριξτο...αμφιβάλλω