ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 10:15

Περιεργη φαση

Γεια, μου αρεσει ενα παιδι απο το σχολειο και απ'οτι εχω καταλαβει του αρεσω και εγω μιλαμε, πηγε σε μια φιλη μου και της ειπε οτι του αρεσω, ο κολλητος του μου ειπε οτι μιλαει συνεχεια για μενα (ηρθε μια μερα στο ασχετο οταν με πετυχε στο διαδρομο) κλπ αλλα αυτος ειναι πολυ ντροπαλος μιλαμε με μηνυματα καθε μερα εκεινος μου στελνει αλλα οταν βρισκομαστε απο κοντα ειναι awkward δεν ξερω τι να κανω για να "σπασω" τον παγο αλλα επισης δεν θελω να ειμαι πιεστικη και δεν θελω να χαλασω ολη αυτη την φαση γιατι μου αρεσει πολυ αλλα του αρεσω και εγω τοσο? Το μονο που ξερω ειναι οτι θα πληγωθω γιατι τα συναισθηματα δεν ειναι αμοιβαια ** Ναι ξερω πολυ θα πουν "ασχολησου με τα μαθηματα σου ή εισαι μικρη για σχεσεις ή δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα please οποιος εχει καποια συμβουλη ας το πει**
10
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ και ωρα σκεφτομαι και χαμογελάω... Καλο μου κοριτσι όλοι μας τα περάσαμε αυτα. Νομιζω πως όλοι ήμαστε ντροπαλοι την πρώτη φορα. Ειναι τόσα πολλα και πρωτόγνωρα αυτα που ζείτε που ειναι λογικο να διστάζετε και να ντρεποσαστε. Να σου πω ενα μυστικο;; Οτι και να γίνει κάποτε θα χαμογελάς στη θύμηση του! Λοιπόν παμε στο καυτό θέμα!!! Το σημαντικότερο ειναι να παψεις να σκεφτεσαι πως οτι και να γίνει θα πληγωθεις. Δεν ειναι ετσι. Σε αυτη τη φαση εισαι πολυ ευαίσθητη και σιγουρα μέσα στο μυαλο σου υπάρχουν πολλα σενάρια. Χαλάρωσε όσο μπορεις και θα δεις πως θα σεβοηθησει. Μιας και υπαρχει επαφή γιατι δεν αφηνεις μέσω μνμ καποιο θέμα ανοικτό ώστε να το συζητήσετε στο σχολείο; Για να έχετε λογο να βρεθείτε αλλα και κατι να συζητήσετε στην αρχη που ειναι άβολα. Καποια ασκηση που χρειάζεσαι βοήθεια; Θα νιώσει και ωραια που τον εμπιστεύεσαι και θα μπορεσεις να του προτείνεις εναν καφε/χυμό για κέρασμα! Τα δυο σας για να μην ντρεποσαστε και τους άλλους. Αν εισαι καλοδιαθετη και χαμογελαστή θα δεις πως ΕΙΝΑΙ πιο εύκολο από ΑΥΤΟ που νομιζεις!!! Καλη επιτυχία κοριτσι μου! Ολα να πανε καλα!!
Ευχαριστω για τις ωραιες απαντησεις! Με βοηθησαν αρκετα θα τις εχω ολες υποψη μου. Ειναι πολυ περιεργο πως 3 αγνωστα ατομα μπορουν να σε βοηθησουν να ξεκαθαρισεις τις σκεψεις σου ενω οι ιδιοι σου οι φιλοι/ κοντινοι ανθρωποι δεν μπορουν.. Anyway απλα ενιωσα την αναγκη να πω ευχαριστω. Οποιος αλλος εχει να πει κατι πανω στο θεμα πλεασε ας σχολιασει οσες ποιο πολλες γνωμες τοσο το καλυτερο! ?
Μικρη μου φιλη, φυσικα θα ασχολησε και με αυτα χωρις να παραμελεις τα μαθηματα σου βεβαιως ολοι τα καναμε ολοι τα ζησαμε και οσοι το αρνουνται ανηκουν στο 2% γιατι φυσικα υπαρχουν κ εξαιρεσεις..του αγοριου απεναντι του αρεσεις αλλα ντρεπεται ο δολιος δεν το καταλαβαινεις τωρα αλλα ισως μεγαλωνοντας να το εκτιμησεις..χρονο θελει για να φυγει το awkward χρονο απο κοντα,μερα με την μερα θα γινεται less awkward..οτι συζητατε απο τα μυνηματα ξανασυζητηστε το απο κοντα να του φευγει αυτο εξαλου στο χει πει ηδη..δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν του αρεσεις το ιδιο απλα ειναι διαφορετικος..
Γεια σου Λεμόνι, γεια σου εξομολογούμενη!Λεμόνι διάβαζα ολημερίς γι αυτό και απουσίασα :( Εξομολογούμενη δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και ελπίζω όντως να διαβάζεις τα μαθήματά σου :p αλλά οι εφηβικοί έρωτες είναι πολύ όμορφοι και πρέπει να τους ζούμε.Το παιδί ακούγεται ντροπαλό, (εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ γλυκούλι αυτό). Όπως είπε και ο/η giouria πιο κάτω, σιγά σιγά μέσα από την συζήτηση και την συναναστροφή θα σας φύγει η αμηχανία. Όταν βρίσκεστε από κοντά προσπάθησε να τον κοιτάς στα μάτια, να του χαμογελάς και να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται. Επίσης μη μπλέκετε πολύ τους φίλους σας σε όλο αυτό (δηλαδή μη τους αφήνετε να πετάνε υπονοούμενα και άλλα τέτοια) γιατί αφού είστε ντροπαλοί όλο αυτό σας κάνει να νιώθετε περισσότερη αμηχανία.Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και επειδή με λένε και Κλέφτρα των Βιβλίων ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ! Αυτά! Λεμόνι ωραία φωτο!
Σ'ευχαριστώ, ο φωτογράφος ευτυχώς τράβηξε την καλή μου γωνία :DΓια το κορίτσι, συμφωνώ με εσένα και giouria, απλά να προσθέσω οτι επειδή είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά και χαριτωμένα, δε θέλουν βιασύνες! Είναι όμορφο κι όσο τραβήξει..
Scroll to top icon