ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 00:24

Είμαι αξία της μοίρας μου!

Λοιπόν είναι ένας τυπάς που γνώρισα τον Οκτώβρη και μιλάμε μέχρι προσφάτως.Απο κοινή παρέα τον γνώρισα,καλό παιδί,ήσυχο φαινόταν..Ανταλλάξαμε τηλέφωνα,και ξεκινήσαμε να μιλάμε...Δεν έκανε κουβέντα για να βγούμε όμως... Εμένα μου άρεσε κι είπα ότι αφού δε θέλει να βγούμε με βλέπει φιλικα οπότε οκ μη το παλεύεις... Έστελνε σχεδόν κάθε μέρα όμως.Πηρα την απόφαση και του είπα ας μη τα λέμε από μήνυματα πάμε για ένα καφέ να τα πούμε. Το απέφευγε ευγενικά..Μία δουλειές,μία κούραση.. Το έπιασα το μήνυμα και είπα ας σταματήσω δεν ενδιαφέρεται κι ενώ εγώ ενδιαφέρομαι δε λέει να χαλαστω. Όταν όμως έκοβα εγώ αυτός έστελνε συνέχεια.. Βγήκαμε μία φορά για φαγητό,μετά από δική του πρωτοβουλία.Περασαμε υπέροχα,γελάσαμε αλλά κίνηση μηδενικη...Και άλλες δύο φορές που βρεθήκαμε μέσα στη παρέα ενώ πάλι με δική του πρωτοβουλία με γύριζε σπίτι μου πάλι καμία κίνηση.Αφού λοιπόν βγήκαμε και δεν έκανε κίνηση είπα κι εγώ να αραιωσω κι να μιλάμε άμα τύχει... Οπότε εγώ δεν απαντούσα σε μηνύματα αυτός έστελνε ομως μέχρι να απαντήσω..Και το Σάββατο βράδυ στέλνει στις 23:00,ενώ μου είχε στείλει το μεσημέρι της ίδιας μέρας κι δεν είχα απαντήσει, ότι μόλις βγήκε από το μπάνιο του κι αν θέλω να περάσω από το σπίτι του να πράξουμε να δούμε ταινία..Και λέω τώρα.. μου το λέει κάποιος που σε 4-5 μήνες που τον ξέρω τον έχω δει 3 φορές,μόνο 1 φορά μονοι μας, τη στιγμή που τόσο καιρό έτρωγα πόρτα.Εμένα αυτό μου έκανε ότι δε βρήκε κάτι καλύτερο όλο αυτόν το καιρό και είπε ότι έχω ορεξουλες τώρα και αφού δεν έχει κάτσει κάτι άλλο ας πει σε εμένα..Δε ξέρω απλά μετά από χρόνια μου άρεσε κάποιος και πάλι πήγα και διάλεξα μία μη νορμάλ περίπτωση..Τόση σκέψη,περισυλλογή και και και... Και πάλι μία τρύπα στο νερό έχω κάνει...Είμαι αξία της μοίρας μου!
11
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινά επειδή κι εγώ για αυτό ένιωθα αξία της μοίρας μου αυτό θεωρούσα αλλά δεν ισχύει..Είδα κάθε μήνυμα μου από την αρχή.Ουτε διαχυτικη ούτε τίποτα..Άσε που ποτέ δεν κάναμε ερωτική συζήτηση ούτε για προηγούμενες σχέσεις..Ούτε υπαινικτικά σχόλια,ούτε διφορούμενα αστεία,ούτε μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποια ατάκα ειπωμενη... Άσε που με έναν άνθρωπο που μιλάς επί της ουσίας μέσα από ένα κινητό,γιατί μόνο 3 φορές τον έχω δει,πόση οικειότητα μπορεί να έχεις;
Δε ξέρω τι και τι δεν είναι..Με αφορα ότι ένιωσα πολύ περίεργα όταν το διάβασα γιατί έτσι όπως τον ήξερα τόσο καιρό φαινόταν πολύ μαζεμένος άνθρωπος και μάλιστα στην κοινή παρέα μου είχαν πει ότι είναι και ντροπαλό άτομο..Τώρα πως από ντροπαλός έγινε μαγκακος της δεκάρας δε ξέρω...Με νοιάζει ότι χαίρομαι πολύ που δεν έγινε τελικά τίποτα με αυτόν από τη μία και από την άλλη ότι ακόμη δε μπορώ να κρίνω το κόσμο που έχω γύρω μου παρόλη την σκέψη και περισυλλογή που έχω περάσει..Για αυτό νιώθω αξία της μοίρας μου... Γιατί ακόμη δεν έχω σωστά κριτήρια..Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα λόγια σας και το χρόνο σας :)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση σου. Απλα για όσα μου συμβαίνουν πρώτα θέλω να βρίσκω τα λάθη μου και μετά των άλλων.. Απλά έπρεπε να είχα σταματήσει να ασχολουμαι και απορώ με τον εαυτό μου και ίσως απογοητευομαι από μένα λίγο..Εύχομαι να σταματήσει αυτη η μάστιγα της εποχής αυτή και όλα να είναι ανάλογα με την εικόνα και ουσία να μην υπάρχει..
Σου συστήνω να υιοθετήσεις σε έναν βαθμό τον κυνισμό του άβαταρ σου... :)Τα σημάδια πάνω κάτω τα ξέρεις πια, οπότε από εσένα εξαρτάται αν και πόσες ευκαιρίες θα δώσεις. Απλά θέλω να έχεις στο μυαλό σου, ότι ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θα συμπεριφερθεί. Εσύ τον δικό σου και ο Άλλος, τον δικό του, με ότι συνέπειες έχει αυτό. Υπόλογη στον εαυτό σου είσαι μόνο για τη δική σου συμπεριφορά, όχι την όποια του Άλλου. Επιπλέον υποψιάζομαι ότι νομίζεις πως εσύ προκαλείς με κάποιο τρόπο τη συμπεριφορά αυτή, που είναι λάθος σκέψη εκ μέρους σου, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. ;)
Σε γενικές γραμμές η ιστορία σου είναι (δυστυχώς) συνηθισμένη πια. Οι περισσότεροι θέλουν όλα τα προνόμια μιας σχέσης, χωρίς όμως να τη βαφτίζουμε σχέση γιατί ζοριζόμεθα με τον όρο και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ' αυτόν. Τέλος πάντων, εγώ θα σταθώ μόνο στο "άξια της μοίρας μου" που επαναλαμβάνεις δις και με ενόχλησε κομματάκι, με την έννοια ότι άξιος της μοίρας του είναι ο ίδιος που το έπαιζε διακριτικός και ευγενής και ο "δεν πιέζω, εσύ αποφασίζεις". Έχε στο νου σου, ότι θα το ξαναδείς (και θα το ξαναδείς και θα το ξαναδείς) το εργάκι, όχι γιατί εσύ το επιλέγεις, αλλά γιατί όλο και περισσότεροι υιοθετούν αυτή τη συμπεριφορά.Απενοχοποιήσου λοιπόν, φίλη εξομολογούμενη! :)
Μη το ψάχνεις,ή δε γουστάρει αρκετά (απλά δεν τον χάλαγε κ ένα σεξάκι) ή είναι προβληματικό άτομο.Προσωπικά αν με είχε ο άλλος στο περίμενε τόσους μήνες και μου έστελνε ένα βράδυ στο ξεκάρφωτο 11 η ώρα να πάω σπίτι του θα νευρίαζα πάρα πολύ,μπορεί και να τον έβριζα κιόλας.Βασικά κακώς το συνέχισες τόσο καιρό αφού έβλεπες ότι δεν προτείνει σχεδόν ποτέ.Πάντως θεωρώ ότι του απάντησες πολύ ωραία..
Φυσικα και εκνευριστηκα και για αυτο το σχολιαζω...Αλλα δεν αξιζε τον κοπο για να μπω στη θεση του να αρχιζω να λεω γιατι εκνευριστηκα..Οποτε εκανα μια απλη εξομολογηση και απλα το αφηνω να παει καλλια του και συνεχιζω τη ζωη μου προβληματιζομαι για το γουστο μου και παλι..
Scroll to top icon