ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 10:50

Συχνότητα σεξ

Κωστας 26.Προς τις γυναίκες τις παρεας. Κουραζει πραγματικα τοσο να θέλει η σχεση σας καθε μερα σεξ? Και οχι μονο μια φορα?
25
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται. Αν είσαι με μία πολυάσχολη εργαζόμενη η οποία έχει και τα του οίκου και εσύ όλη μέρα έχεις μόνον εκεί το μυαλό σου ενώ είσαι ξεκούραστος, μπορεί να ακούσεις κανένα σιχτίρι στο τέλος.
Η ερώτησή σου είναι πολύ γενική και εξαρτάται από άααααπειρα πράγματα. Αν δουλεύετε 5 ή 14 ώρες την μέρα, αν γενικά της αρέσει το σεξ ή δεν είναι και το αγαπημένο της, αν το κάνετε για 10' ή 2 ώρες, αν έχετε χώρο δικό σας, αν της δίνεις αρκετή σημασία ώστε να το απολαμβάνει κτλ κτλ.Αλλά αν θες να απαντήσω απλά, όχι, δεν κουράζει το καθημερινό σεξ. Εμένα θα με κούραζε μόνο αν με τον σύντροφό μου το είχαμε αυτοσκοπό (για να γεμίζουμε τον χρόνο μας) και δεν είχαμε τίποτα άλλο κοινό παρά μόνο αυτό.
Πάντως για να το επεξηγήσω η άρνησή μου ήταν κυρίως στο "το ψάχνεις με το τηλεσκόπιο όταν περνάει ο καιρός". Καθημερινά είναι το ιδανικό αλλά δέχομαι ότι μπορεί να υπάρξει κάποια έκτακτη περίσταση και να μην γίνει κάποιες φορές.
Μπράβο που είσαι η εξαίρεση!!!!είσαι πολύ τυχερός/η :-) Καιρός λοιπόν υστέρα απ αυτο να πάω στο λαγούμι μου και ν αρχίσω να κλαιωωωωωωω!!! Κλαψ,κλαψ...!! Αν και πέρα απ την πλάκα νομίζω ότι το καθημερινό θα το βαριόμουν
Scroll to top icon