ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2017 | 20:31

"Πρόβλημα"

Βγήκα με ενα παιδι γτ μ ήταν συμπαθης κ ομιλητικος κ.ηθελα ετσι να γνωριστούμε.Περασα πολυ ομορφα και ειχαμε πολυ καλη επικοινωνία.Ωστόσο,δεν ενιωσα καμια ερωτικη ελξη για εκείνον και θα ελεγα πως περισσοτερο φιλικά τον εβλεπα.Εκεινος ομως μου ξεκαθαρισε πως δεν με βλεπει φιλικα και μου ξαναπροτεινε να βρεθούμε.Πιστεύετε πως καλο θα ηταν να ξαναβγω μαζι του και να του πω απο κοντά πώς τον βλέπω ή μεσω μηνύματος?Αισθάνομαι πολυ άσχημα αν το κανω μέσω μηνύματος γιατί μου φερθηκε πολυ ομορφα και δεν.ξερω πως να του το φερω ευγενικα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις να του πεις κάτι από κοντά; Ξέρεις ότι σε γουστάρει και θα τον βάλεις στη διαδικασία να βγείτε επειδή εσύ θες να του πεις κατ'ιδίαν ότι δεν αισθάνεσαι το ίδιο;Στείλε του ένα μήνυμα λέγοντας πως δεν αισθάνεσαι το ίδιο και θα ένιωθες πολύ άβολα αν βγαίνατε εξώ ξέρεις πώς σε βλέπει και πως δεν είναι σωστό ούτε για εκείνον ούτε για εσένα.
Όταν θα μιλήσετε εξήγησέ του ότι δεν τον βλέπεις ερωτικά.Είναι λίγο άβολο αλλά τι να γίνει,δε γίνεται να μας ελκύουν όλοι οι άνθρωποι.Καλύτερα να μη ξαναβγείς μαζί του αφού δε σου αρέσει.Στο λέω γιατί στο παρελθόν είχα βγει με κάποιον 2-3 φορές επειδή ήταν πολύ νορμάλ και ευγενικό παιδί αλλά εξαρχής δε μου έβγαλε κάτι ερωτικό ενώ αυτός καθώς συνεχίζονταν τα ραντεβού είχε ελπίδες.Εν τέλει ένιωσα πολύ άσχημα που δε το έκοψα από την αρχή,γι'αυτό σου το λέω.
Scroll to top icon