ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 00:06

χμμ..

Καλησπερα λιφοπαρεα!! Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεματάκι που με απασχολεί.. Λοιπόν ημουν παντα μια μαθήτρια μέτρια στο σχολειο παντα λογω βαρεμάρας και επιλογής.. Βαριόμουν απίστευτα να διαβαζω αλλα οταν ενα μαθημα με τραβούσε παντα ημουν πολυ καλη. Εδωσα δυο φορες πανελλήνιες εχωντας το ίδιο αποτυχημένο αποτελεσμα κι αυτο γιατι δεν προσπαθησα και ιδιαιτερα ( απλα για να μην λενε οι δικοι μου).. Τον επομενο χρονο γραφτηκα σε ενα Ιεκ για μια ιδικοτητα που μαρεσε σχετικα αλλα εν τελη δεν δημιουργηθηκε τμημα και ετσι αποφασισα να επιλεξω την ειδικοτητα της νοσηλευτικης ..ετσι... Γιατι δεν υπηρχε κατι αλλο να με τραβαει πιο πολυ! Με τον καιρο ομως η νοσηλευτικη με τραβηξε παρα πολυ και ειναι ενα επαγγελμα που θα ηθελα πολυ να ασκησω στο μελλον.Απλα φοβαμαι οτι με το ιεκ δεν εχω και πολλες ελπιδες για εργασια. Πιστευετε θα μπορουσα να ξαναδωσω πανελληνιες για 3η φορα; Δεν ξερω αν θα τα καταφερω ,επιπλεον χρηματα για φροντηστιρια δε μπορω να διαθεσω και φοβαμαι μην ειναι ασκοπη η προσπαθεια μου.μ
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις να δωσεις πανελληνιες οσες φορες θες ξερω ατομο που εδωσε 5συνεχόμενες φορές με τις 4ςνα περνάει στην ιδια σχολη τει και την πεμπτη στην αντιστοιχη του ΑΕΙ,τελειωνει κ σκεφτεται ν ξαναδώσει μονο αυτό σου λεω...γκουντ λακ!!!
Γεια σου εξομολογουμενη,αφού τελειώσεις με τις σπουδές στο ΙΕΚ θα μπορούσες σε πρώτη φάση να ψάξεις για κάποια εργασία στον κλάδο της υγείας. Δεν έχω καθόλου γνώσεις όσον αφορά την απορρόφηση από ΙΕΚ , αλλά νομίζω πως γενικά ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος αφού υπάρχουν και αντίστοιχα ΤΕΙ και ΑΕΙ. (Αν γνωρίζεις κάποιος λεπτομέρειες ας με διορθώσει παρακαλώ). Αν βρεις κάποια δουλειά ως νοσηλεύτρια έχει καλώς. Αν όμως δεις ότι το πτυχίο σου δεν βοηθάει και πολύ, μπορείς ταυτόχρονα με την αναζήτηση εργασίας να αρχίσεις το διάβασμα για τις πανελλήνιες. Το γεγονός πως τώρα ξέρεις τι θέλεις να σπουδάσεις και έχεις έναν ξεκάθαρο στόχο αποτελεί κίνητρο που ίσως σε βοηθήσει να πετύχεις. Να είσαι σίγουρη όμως για αυτήν την επιλογή σου γιατί μετά τις Πανελλήνιες και αν με το καλό περάσεις, σε περιμένουν άλλα 4-5 χρόνια διαβάσματος στο ΤΕΙ-ΑΕΙ. :)
Άρχισε να διαβάζεις για να δεις σε τι επίπεδο είσαι πλέον και δες αν θα χρειαστείς φροντιστήριο ή όχι. Είσαι ήδη 20 χρονών, ψάξε για ημιαπασχόληση ώστε να μπορείς να πληρώσεις το φροντιστήριο αν τελικά χρειαστεί.
Scroll to top icon