ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 20:09

...

Παιδιά η εμφανιση μου είναι κάτω του μετρίου είμαι 25 με αρκετά πιασίματα και κοιλίτσα και μάγουλα, είμαι μόνη εδώ και 5 χρόνια και είχα να κάνω σεξ 1 χρόνο περίπου μέχρι σήμερα. Είναι πρωί 11.00 και άρχισα να χαζεύω ένα ωραίο παλικάρι 30άρη που παρατήρησα ότι κοίταζε και αυτός αρκετά.Περπατάγαμε παράλληλα και δεν κρατήθηκα του χαμογέλασα και μου χαμογέλασε και εκείνος και αυτό έγινε ξανά και ξανά. Του λέω ωραίο χαμόγελο μου λέει επίσης, δεν πολύ μίλαγε έπεσε σιωπή. Του λέω πας δουλεία γιατί ήταν κουστουμαρισμένος μου λέει ναι του λέω κρίμα και μου λέει γιατί τι θέλεις? Εκεί απαντάω (και βρίστε με, πείτε λυσάρα πείτε με τσούλα.) Αφού ξέρεις τι θέλω...!!! Και εκεί παίρνω την απάντηση έχει ένα ξενοδοχείο εδώ πιο κάτω και του λέω φύγαμεεε!11.00 το πρωί έκανα σεξ σ ένα ξενοδοχείο χωρίς να ξέρω ούτε το όνομα του, Κάτω από το κουστούμι του πάντως κρυβότανε κάτι πολύ ωραίο. Το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ... σε 1 ώρα 2 φορές αυτός εγώ έχασα το μέτρημα.. Ντύνεται φοράει το κουστούμι του, τη γραβάτα του και πάει να φύγει και του λέω ούτε το όνομα σου δεν θα μου πεις?? και μου λέει άυριο ίδια ώρα έδώ να το μάθεις. Ο τύπος είναι έρωτας... τρελός! Παιδιά τι κάνω πάω αύριο? Πηγαίνω ξανά? Πηγαινω ντυμένη όσο πιο σέξυ γίνεται? Πηγαίνω όπως σήμερα χαλαρά? Δεν πάω καθόλου? Ούτε τηλέφωνο δεν έχω και τον σκέφτομαι συνέχεια.Το κακό ήταν ότι ήταν πολύ βίαιος την πρώτη φορά και με έβριζε πάρα πολυ άσχημα, μόνο αυτό με ξενέρωσε... και ότι δεν έδωσε κινητό..
8
 
 
 
 
σχόλια
Βρίσκω πολύ ομορφο που έζησες μια τόσο ωραία και εντονη εμπειρία, που σίγουρα θα θυμάσαι και το απόλαυσες και εντάξει ένας χρόνος χωρίς σεξουαλική επαφή σίγουρα σε έφερε σε σημείο της υπέρτατης ανάγκης σου.ΟΜΩΣ επειδή σήμερα στάθηκες τυχερή δεν ξέρεις τι στραβή μπορεί να σου συμβεί με έναν παντελώς άγνωστο τύπο αυριο. Να πας αν το έχεις ανάγκη φυσικά με προφυλάξεις αλλά αν δεν έρθει μην απογοητευτείς, πολλές φορές αυτά ειναι της στιγμής που ναι μεν τα σκεφτόμαστε αλλά συνήθως μένουν εκει, στη στιγμή!
Scroll to top icon