ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 23:49

Φυσιολογικη σεξουαλικη λιμπιντος

Ειμαι κοπελα 20 και η πρωτη μου φορα ηταν στα 16.Τωρα εχω καιρο μια σχεση αλλα δεν σκεφτομαι σχεδον ποτε ουτε σκεφτομουν το σεξ.Δεν βλεπω τσοντες και γενικα δεν ξερω μαλλον εχω προβλημα..Ξενερωνω οταν το αγορι μου θελει να το κανουμε αν και μου αρεσει και στο παρελθον παντα ηθελα πιο ονειρικες ρομαντικες φασεις.Ποτε δεν σκεφτομαι το σεξ.Μηπως φταιει το οτι με πληγωσε ενα αγορι στο παρελθον μου;Δεν ξερω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Από τον λόγο σου φαίνεται ότι σαν ερώτημα έχει να κάνει με εσένα πιο πολύ παρά με κάποιον άλλο , έστω και εκείνον που λες ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν. Γενικά να ξέρεις το γεγονός ότι οι περισσότεροι σκεφτόμαστε το σεξ παραπάνω απ'ότι εσύ δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, οπότε δε πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίζεις ή να το εκλαμβάνεις σαν πρόβλημα.Επίσης ίσως δεν ταιριάζετε με το αγόρι σου στο θέμα αυτό και για αυτό δεν σε εμπνέει, μπορεί εσύ να είσαι πιο ρομαντική και πάλι όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό σου ή δικό του σαν προσωπικότητες, είναι όμως ένα πρόβλημα για την σχέση σας.
Scroll to top icon