ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 18:41

Μάλλον αυτό είναι!

Έχω τεράστια ανασφάλεια μιας και είμαι εντελώς άσχετη στο κρεβάτι. Όπως δεν θα ήθελα εγω δίπλα μου κάποιον άνδρα με το δικό μου ερωτικό ανύπαρκτο παρελθόν και θα τον πέρναγα για ''παράξενο'', έτσι πιστεύω οτι θα με βλέπουν και οι άνδρες.Δηλαδή, θα ένιωθα περίεργα με έναν άνδρα, οχι παιδάκι σε ηλικία, άπειρο και αυτό βγάζω και εγω προς τα έξω για τον εαυτό μου.Δεν θέλω άπειρο άνδρες=δεν θέλουν οι άνδρες άπειρη γυναίκα άρα ούτε και εμένα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ... είσαι "παράξενη"; Αν όχι, γιατί να είναι "παράξενος" ο άπειρος άντρας;Και γιατί δε βλέπεις σαν ευκαιρία τη συνεύρεση με έναν άπειρο (και κατάλληλο) άνδρα, αλλά το βλέπεις σαν ένα... κακό σενάριο;
Ποιός σε εμποδίζει να μάθεις τα πάντα κι ακόμα παραπάνω σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον?Δεν ζεις στην εποχή του Ταρατατά με φακό κάτω από τις κουβέρτες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Το μόνο που δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι είναι κάτι τέτοιο. Καταρχάς στον καθενα αρέσει κάτι διαφορετικό, οπότε κάθε άτομο μια τελείως καινούρια εμπειρία. Επίσης στην αρχή μπορεί να παίρνει εκεινος το πάνω χέρι και να τον ρωτήσει τι του αρέσει. Απλά και όμορφα. Ενδιαφέρον πρέπει να δείξεις οχι να νιώθεις έτσι!
Scroll to top icon