ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 23:42

SOS

Σχέση από αποσταση 5 μήνες. Ολα πάνε καλά. Μέχρι που μου είπε ότι έρχεται. Φοιτητής εγώ μαθήτρια εκείνη ένα σπίτι σαν στούντιο εγώ δηλαδή ένας μόνο χωρος. Ειναι η πρώτη φορά που θα μείνουμε μαζί για κάποιες μέρες. Αλλά νιώθω αβολα με το σπίτι μου. Σκέφτηκα να πω σε έναν φίλο μου να μείνουμε εκεί στο δικό του πο είναι πιο μεγάλο και έχει ξεχωριστούς χώρους. Η σκέφτομαι να πάω στο ΙΚΕΑ και να ανανέωσω κάπως το χώρο μου. Αλλά και πάλι ο χώρος παραμένει το ίδιο μικρός και απλός. Πφφφ Τι μου προτείνετε να κάνω; sososossososoosososososo βοηθειαααααααααααα
7
 
 
 
 
σχόλια
Η κοπέλα έρχεται εσένα να δει και πίστεψε με το τελευταίο πράγμα που την νοιάζει είναι αν είναι μεγάλο ή μικρο το σπίτι.. Φρόντισε να είναι καθαρό και να μυρίζει όμορφα και τίποτα άλλο μην σε αγχώνει... Κοίτα να την καλοδεχτεις και να περάσετε πολύ όμορφα τις μέρες σας!!!
Ακριβώς αυτά που είπαν και οι προηγούμενοι. Σκούπισε, σφουγγάρισε, καθάρισε τουαλέτα/κουζίνα, άλλαξε σεντόνια, πάρε ένα κρασί και 50-100 ρεσώ, κάνε κι ένα μπάνιο κι είσαι έτοιμος. Για εσένα έρχεται, όχι για το σπίτι.
μια χαρά είσαι ! δεν έρχεται για τους τοίχους για σένα έρχεται να σε δει, καταλαβαίνω πολύ καλά πως το σκέφτεσαι και μπράβο σου γιατί την σκέφτεσαι την κοπελιά σου αλλά χαλάρωσε και ζήσε τις στιγμές σας και κάντε και καμιά βόλτα να πάρετε και φρέσκο αέρα.
Γεια εξομολογούμενε!Έχει δίκιο η Σάσα! Φρόντισε να καθαρίσεις (δώσε βάση σε τουαλέτα και κουζίνα), πάρε κανένα αρωματικό κερί για τον χώρο (έτσι θα κάνεις και ατμόσφαιρα). Και μη παρεξηγηθείς... αλλά αν έχεις να αλλάξεις τα σεντόνια 3-4 μήνες, άλλαξε τα, είναι ωραίο να κοιμάσαι σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια:) Αυτά! Καλά να περάσετε!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμμαζέψεις και να καθαρίσεις :) Μη μπεις σε περιττά έξοδα αγοράζοντας έπιπλα και μη ξεσπιτώσεις το φίλο σου! Δε νομίζω να την ενοχλήσει ο μικρός χώρος..άλλωστε φοιτητής είσαι λογικό είναι να μένεις σε γκαρσονιέρα και όχι σε μέγαρο!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon