ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2017 | 01:18

Μην κάνεις παιδί

Τα παιδιά δε μεγαλώνουν έτσι απλά από μόνα τους. Χρειάζονται αγάπη και σοβαρή φροντίδα. Παιδί που μεγαλώνει μόνο του ταλαιπωρείται το ίδιο και ταλαιπωρεί μετέπειτα όλη την κοινωνία. Κυριολεκτικά την κοινωνία, ξεκινώντας από το περιβάλλον του. Το παιδί δεν είναι υποχρεωτικό, έχουμε 2017. Ούτε είναι κατοικίδιο να το κάνεις για να χεις παρέα. Καταλάβετέ το και μην κάνετε παιδιά αν δεν διατίθεστε να νοιάζεστε εσείς ή κάποιος άλλος γι' αυτά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να μην παρερμηνευτω... Η απαντηση μου παει στο σχολιο κ οχι στην εξομολογηση... Με την εξομολογηση τεινω να συμφωνησω με καποιες επιφυλαξεις....αλλα οχι κ να φτασουμε να λεμε δεν υπαρχει λογος να τεκνοποιει κανεις....
Δεν είπα να μην κάνουμε παιδιά και να εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος απλά το έχω πραγματική απορία για ποιο λόγο κάνουν παιδιά οι άνθρωποι? Φαντάζομαι δε σκέφτονται ας διαιωνισουμε το είδος αλλά θα υπάρχει κάποιο άλλο κινητρο-λόγος. Ποιος είναι αυτός?
Με απόλυτη σοβαρότητα μπορεί κάποιος να μας πει γιατί τα ζευγάρια κάνουν παιδιά? Η διαιωνίση του ειδους δεν είναι σοβαρός λόγος από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά προς υιοθεσία. Ουτε η αυξηση του εργατικου δυναμικου της οικογενειας οπως συνηθιζε παλια η ελληνικη κοινωνια βαζοντας τα παιδια να δουλευουν στα χωραφια.Οπότε για ποιο λόγο να κάνει παιδι ένας άνθρωπος τη σημερινή εποχή?
Scroll to top icon