ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2013 | 00:58

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι να κάνω πείτε μου σας παρακαλώ!!!!!Νομίζεται οτι υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς κάποιον που ενώ το προσπάθησες στο παρελθόν να τον ερωτευτείς δεν συνέβη? Τότε είχα άλλον στο κεφάλι μου και όσο και αν ήθελα να ερωτευτώ αυτον που άξιζε δεν τα καταφερνα και εφυγα για να μην του δωσω ελπιδες και τον πληγώσω μετα....τώρα ξαναήρθε στη ζωή μου, εγω δεν εχω κάτι αλλο στο μυαλό μου δεν ενιώθα όμως να μου λειπει και μια σχέση τώρα...νομίζετε ότι πρεπει να ρισκάρω να είμαι μαζί του ή αφου δεν ήρθε τοτε ο έρωτας δεν θα έρθει ποτέ? τον αγαπάω και δεν θέλω να κάνω δοκιμές που μπορεί να τον πληγώσουν...(σημειωτέον δεν εχει γινει τιποτα μεταξυ μας ποτε)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο ερωτας δε θελει προσπαθεια και ζορι,ή τον νιωθεις ή οχι.Αν το βλεπεις σα ρισκο το να εισαι μαζι του και οχι κατι που εισαι σιγουρη οτι θελεις πραγματικα,τοτε καλυτερα να μην το προχωρησεις.
Scroll to top icon