ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2017 | 15:00

Ο Καφες

Ήπια καφέ για δεύτερη φορά στη ζωή μου και μετά από λίγο άρχισα να υδρωνω ,να τρέμω ,να ανατριχιαζω και ότι και να σκεφτόμουν με αγχωνε...δεν την ξαναπάρω έτσι!(αλλά ήταν νοστιμες γαμωτο)
8
 
 
 
 
σχόλια
Καφές δυνατός και σκέτος είναι η δική μου επιλογή...χειμώνα καλοκαίρι τον πίνω κρύο εκτός από κάτι απογεύματα που αποζητώ το καϊμάκι ενός ελληνικού.Παρ'όλο που μου αρέσει ο καφές θεωρώ πως δεν έχω εξάρτηση, όχι ότι δεν τον αναζητώ το πρωί αλλά κάλλιστα μπορώ να κάνω χωρίς καφέ για μεγάλο διάστημα όταν το αποφασίσω.
Λάτρης του καφέ δηλώνω κι εγώ, αλλά όπως ειπώθηκε, υπάρχουν είδη που ενοχλούν στο στομάχι.Ο στιγμιαίος και ειδικά οι φραπέδες με πείραζαν πολύ, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που περιγράφεις. Καλύτερη επιλογή ένας ελαφρύς ελληνικός, ή καφές φίλτρου.
Πως εμαθα με τον καφέ!!Το πρωί έναν ελληνικό και το μεσημέρι ένα φραπεδάκι,χαλαραααα!!!Να πίνεις ντεκαφεϊνε αν θέλεις η νες!!Ο ζεστός δεν πειράζει τόσο!!Δεν ξερω γιατι!!
Ε Ναι είναι δυνατός..Επίσης όσο πιο πολλή ζάχαρη έχει ο καφές τόσο πιο δραστικός γίνεται γιατί η ζάχαρη βοηθά στο να εισέλθει στην κυκλοφορία τ αίματος πιο γρήγορα :)
Scroll to top icon