ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2017 | 19:13

Δέσμευση

Γνώρισα ένα αγόρι πριν δύο βδομάδες... εκεί που ήμασταν μέσα στα μέλια ξαφνικά σταμάτησε, μετά από δύο μέρες στέλνω και λέει δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος αλλά εγώ δεν θέλω κάποια σχέση και ότι η όλη φάση πήγε πολύ γρήγορα... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μπορεί να έγινε και στράβωσε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη, πιθανόν ο τύπος να μη ξέρει τι θέλει, να ψάχνεται γενικά, ή πολύ απλά να έγινε αυτό που σου είπε. Δεν ψάχνει για σχέση και οι επαφές σας τον ψιλο-φρίκαραν οπότε πήρε αποστάσεις. Προσωπικά θεωρώ πολύ δειλό το να εξαφανιστείς χωρίς να δώσεις μια εξήγηση. Το καλό είναι ότι υπήρξε ειλικρινής μαζί σου όταν τον ρώτησες και στο έκοψε. Δεν χρειάζεται να σκας και να λυπάσαι, εσύ ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις. Από εμπειρίες μου πάντως τέτοιοι τύποι επικοινωνούν μετά από 2-3 βδομάδες πάλι με σκοπό να σε ξαναπλησιάσουν. (συνεχίζουν να μη ξέρουν τι θέλουν ή να μη θέλουν σχέση αλλά νιώθουν στιγμιαία μοναξιά ή κ@υλες) πρόσεχε πως θα το χειριστείς και αν δεν θέλεις τα ίδια πράγματα μαζί του, μην υποκύψεις.
Scroll to top icon