ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2017 | 02:08

Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον πρώην μου.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες που χωρίσαμε μετά από δική μου απόφαση. Όχι επειδή πραγματικά το ήθελα, αλλά επειδή οι συνθήκες με ανάγκασαν. Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει εμμονή με το να προσπαθώ να μάθω νέα του μέσω κοινωνικών δικτύων, σε βαθμό που δεν είναι φυσιολογικό. Είναι λες και περιμένω να ανεβάσει φωτογραφία με άλλη για να καταλάβω πως έχει τελειώσει οριστικά. Κι ας ξέρω πως η καρδιά μου θα χάσει έναν χτύπο. Με στεναχωρεί που δεν έχει επικοινωνήσει και με απογοητεύει η συνειδητοποίηση πως ποτέ πραγματικά δεν νοιάστηκε για εμένα. Ήθελε μια άλλη ζωή και αυτήν κυνήγησε, σε ένα πλάνο που ποτέ στην ουσία δεν με συμπεριελάμβανε. Να κάνω άλλη σχέση δεν νιώθω έτοιμη. Αλλά στην παρούσα φάση, αισθάνομαι πως κάθε μέρα βουλιάζω σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορώ να ξεφύγω. Σκέφτομαι να του στείλω, αλλά μετά αναρωτιέμαι αν αξίζει. Νοιάζομαι πολύ γι'αυτόν, αλλά αν δύο άνθρωποι δεν μπορούν τελικά να είναι μαζί, υπάρχει νόημα να σκαλίζουν αναμνήσεις;
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "Με στεναχωρεί που δεν έχει επικοινωνήσει και με απογοητεύει η συνειδητοποίηση πως ποτέ πραγματικά δεν νοιάστηκε για εμένα." Εσύ τον χώρισες. Εσύ. Δηλαδή τι ήθελες; Να κάθεται να κλαίει και να σε ζητάει πίσω; Έχει και μια αξιοπρέπεια ο άνθρωπος και συνεχίζει την ζωή του χωρίς εσένα, αφού ΕΣΥ τον χώρισες.
Δεν διευκρινίζεις το λόγο που δεν μπορείτε να είστε μαζί. Εκ πείρας θα σου πω ότι κατά κανόνα όταν φεύγουμε εμείς οι ίδιοι από κάπου, υπάρχουν λόγοι που το κάνουμε και τυχόν επιστροφή σημαίνει ξαναζεσταμένο φαγητό που δεν τρώγεται. Καλή τύχη ό,τι και αν αποφασίσεις.
Λοιπόν είμαι σε μία παρόμοια κατάσταση. Χώρισα και εγώ με δικιά μου απόφαση τη πρώην μου, διότι απλώς δε γινόταν να συνυπάρξουμε. Μετά μου έλειπε τρέλα, βρεθήκαμε 3 φορές, έκανα προσπάθεια να τα ξανά βρούμε, αλλά δε άλλαζε τη στάση της (ενώ ήθελε να τα ξανά βρούμε), και εντέλει τη άφησα ήσυχη. Πρόσφατα έμαθα ότι βρήκε άλλον. Πληγώθηκα πάρα πολύ, ωστόσο με βοήθησε να καταλάβω ότι πλέον έχει χαθεί το τρένο. Πλέον δε με ενοχλεί τόσο και αρχίζω να ηρεμώ και εγώ. Ωστόσο άλλη σχέση ούτε εγώ είμαι έτοιμος να κάνω ακόμα, και φυσικά δε το επιδιώκω. Άποψη μου: αν όντως νιώθεις πολλά για αυτόν στείλε και δες πως θα αντιδράσει. Αν οι συνθήκες είναι καλύτερες γιατί όχι να ξανά προσπαθήσεις. Αν όχι, τότε άστο. Και μία συμβουλή: Μην κάνεις σχέση αν δε νιώθεις 100% έτοιμη. Μόνο όταν νιώθεις θα κάνεις. Αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και το μελλοντικό αγόρι..!
Scroll to top icon