ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 13:16

Το αγόρι μου

Πριν περίπου ένα χρόνο γνώρισα ένα παιδί στην σχολή μου.Κάναμε παρέα λέγαμε αστεία γενικά περνούσαμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας.Με τον καιρό όμως ερχόταν όλο και πιο κοντά σε μένα.Εγώ άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον αλλά ήθελα να ήμουν σίγουρη για όλα αυτά που ένιωθα.Έκανε εκείνος πρώτος κίνηση και μου είπε τι ένιωθε.Του είπα ότι δεν είμαι έτοιμη και ότι θέλω χρόνο.Να μη τα πολυλογώ με τον καιρό τον ερωτεύτηκα.Είναι η πρώτη μου σχέση Εδώ και 1 μήνα ζούμε μαζί.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ορισμένες φορές δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα.Αρκετά συχνά είναι σκυθρωπός δεν έχει διάθεση για τίποτα παρά μόνο να βγει και να κάνει τσιγάρο.Καταλαβαίνω ότι καμιά φορά ζορίζεται γιατί δουλεύει και έχουμε και την σχολή είμαστε στο ίδιο τμήμα.Τον ρώτησα αν έγινε κάτι στην δουλειά και τον στεναχώρησε μου είπε ότι δεν συνέβη τίποτα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Τις προάλλες έγινε κάτι και μου έβαλε τις φωνές.Η αλήθεια είναι όταν αγριεύει που το κάνει σπάνια γίνεται άλλος άνθρωπος.Μετά όταν ξαπλώσαμε το βράδυ με έσφιξε στην αγκαλιά του σαν να μην υπάρχει αύριο.Δεν ξέρω τι του συμβαίνει.Τον θέλω όπως πριν χαμογελαστό ευδιάθετο αισιόδοξο.Του το είπα.Που από το πρωί μέχρι το βράδυ με έκανε να γελάω με πήγαινε βόλτες στην πόλη που την γνωρίζει καλά γιατί εγώ είμαι από αλλού.Μου μιλούσε για τα όνειρα του να πάμε να φύγουμε έξω και του είπα ναι αγάπη μου ότι θες εσύ.Σας γράφω τώρα και είμαι με δάκρυα στα μάτια.Τον θέλω όπως πριν.Δεν θέλω να τον χάσω.Αν τον χάσω θα καταρρεύσω.Νιώθω ήδη ότι τον χάνω.Άντεξε αγάπη μου να χαρείς και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου. Στα καλά και τα άσχημα.Σαγαπάω!!!!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Κανεί ένα τσιγάρο μόνος του;Δε θέλει να του κανείς παρέα στο τσιγάρο;Οταν αγριεύει δεν μπορείς να διαχειριστείς το θυμό του;Αγαπά τον κορίτσι μου!!!Φιλησε τον κι από μένα!!!
Ενα μήνα συζούνε, αμέσως αν δεν, αν ίσως, μπαμ να φύγει; Βιαζούστε, με φαίνεται...Ακου και μένα... όταν ζείτε μαζί, μοιράζεστε όλη τη καθημερινότητα και όχι μόνο ώρες διαλεγμένες και καθαροπλυμένες για τη σχέση σας. Φυσικό, λοιπόν να αισθάνεται ελεύθερος να βγάλει και λίγη γκριζάδα στα χρώματα της κάθε μέρας. Να το καταπιέζει θα αποδειχτεί, κάποια στιγμή, χειρότερο.
Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό όπως αναφέρουν οι προλαλήσαντες. Επειδή αναφέρεις ότι συζείτε για ένα μήνα, φοβάμαι μήπως η συγκατοίκηση τον ''πνίγει'' και δεν είναι τελικά αυτό που επιθυμούσε, κάτι το οποίο τον οδηγεί στη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Εύχομαι να κάνω λάθος.
2 Πράγματα μπορω να υποθεσω η όντως περνάει μια άσχημη φάση η τον γνωριζεις καλύτερα..η πιεση της συγκατοίκησης η δουλειά η σχολή χωρίς να συμβαίνει κατι συγκεκριμένο μπορεί να φέρει άγχος,ενα σκασιμο βρε αδερφέ..ίσως χρειάζεται χρόνο να συνέλθει..ισως αισθάνεται ανετα κι ειναι ο εαυτός του εγω προσωπικα αυτο τον λίγο χρονο μονη μου το τσιγάρο του που λες το κανω ακομα κ τώρα 6χρόνια συγκατοίκησης δεν είναι ανησυχητικό τώρα απο την άλλη οι φωνές κτλ δεν ξερω θα σου πω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά κι αν κάποια στιγμή αισθανθείς αβολα η φόβο θα πρέπει να φυγεις..
Scroll to top icon