ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 15:31

Ασχημη η αμφιβολια...

Ισως απ τα πιο αβολα συναισθηματα που μπορει να νιωσει κανεις ειναι η αμφιβολια. Ποσες φορες εχεις περασει ωρες ατελειωτες σκεπτομενος το αντικειμενο του ποθου σου? Κ καποια στιγμη αρχιζεις να κανεις σκεψεις οπως "αραγε εγω του περναω απ το μυαλο καθολου μεσα στη μερα?", "αραγε του λειπω?", "αραγε θα ηθελε να με δει?". Το να μην εχεις ιδεα τι σκεφτεται ο αλλος για σενα ειναι κατα τη γνωμη μου χειροτερο απ το να ξερεις π.χ πως δεν ενδιαφερεται. Γιατι στη δευτερη περιπτωση η κατασταση ειναι ξεκαθαρη. Οταν ομως εχεις ενδειξεις οτι ο αλλος νιωθει κατι για σενα, αλλα δεν στο εχει πει ποτε, εκει ειναι περιεργα τα πραγματα. Γιατι εσυ καθεσαι κ ξοδευεις ωρες ολοκληρες κ αναρωτιεσαι αν νιωθει οντως κατι, ή αν εχεις παρερμηνευσει καποιες κινησεις του. Κ μετα καθεσαι κ λες "αν οντως νιωθει κατι, αραγε αυτο ειναι τοσο εντονο, οσο ειναι αυτο που νιωθω εγω για κεινον"? Τον βλεπεις ενεργο στο fb και αναστατωνεσαι κ διερωτασαι "αραγε ενιωσε κ αυτος το ιδιο οταν με ειδε online?". Η σου προτεινει να κανετε διαφορα μαζι κ αναρωτιεσαι "αραγε βγαινει μαζι μου επειδη με συμπαθει ή επειδη με βλεπει ερωτικα?". Κ γενικα οοοοο,τι κ αν κανει εσυ δεν ξερεις πως να το ερμηνευσεις. Πολυ περιεργο συναισθημα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένη. Σου προτείνω λοιπόν να μην περιοριστείς μόνο στις σκέψεις και στη ονειροπόληση άλλα να προχωρήσεις σε κάτι πιο δραστικό έαν είναι εφικτό απο μεριάς σου. Να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου έστω και διακριτικά. Μια προταση για έξοδο ή κατι τέτοιο. Σίγουρα ως γυναίκα θα γνωρίζεις τρόπους. Ίσως τον διευκολύνεις να εκδηλώσει και τα δικά του συναισθήματα. Ελπίζω να μην χάσεις άλλο χρόνο. Κάλη τύχη!
Scroll to top icon