ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2017 | 19:05

ΒΟΗΘΕΙΑ

Τι κανεις οταν παιρνεις διαζυγιο μετα απο χρονια (ευτυχως παιδια δεν προλαβαμε να κανουμε), εισαι ανεργη και αναγκαζεσαι να γυρισεις στο πατρικο σου (ενω εχεις χρονια να μιλησεις στους δικους σου γιατι παντα σε μειωναν κα), δεν εχεις κανεναν φιλο και γενικα η ζωη σου απο τη μια μερα στην αλλη πηρε μια κακιστη πορεια; Πως να συνεχισω; Ειτε θα κλαιω ειτε θα κοιταω το ταβανι για ωρες και θα ταξιδευω. Δεν εχω για τιποτα δυναμη πια.Δεν εχω κινητρο, δεν εχω ονειρα, εχω χασει τον εαυτο μου και ειμαι κομματια. Ας μου δωσει καποιος δυναμη γιατι δεν ειμαι καθολου καλα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μία κατάσταση όπως αυτή που περιγράφεις είναι αρκούντως πιθανή μετά από ένα διαζύγιο, έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο απλά εργαζόμουν και δεν είχα οικονομική εξάρτηση από τους δικούς μου. Θα σου πω να δώσεις έμφαση στο να βρεις εργασία: όλα ξεκινάνε από την οικονομική εξάρτηση, αυτήν πρέπει να αποκόψεις. Το θέμα των προσωπικών σχέσεων θα βελτιωθεί μεσομακροπρόθεσμα από εκεί και έπειτα.
Μπορείς την σημερινή σου κατάσταση να την δεις ως ένα μάθημα και στο μέλλον να προσπαθήσεις να έχεις ανθρώπους στην ζωή σου και να μην στηρίζεσαι 100% στον σύντροφο. Έχεις δίκιο που νιώθεις τώρα έτσι όμως σιγά σιγά, βήμα βήμα θα βρεις από εκεί και η ζωή σου θα βελτιωθεί πολύ, αυτό είναι σίγουρο, μην περιμένεις όμως όλα να γίνουν σε μια μέρα! Βάλε έναν μικρό στόχο για αύριο και μετά άλλον έναν και ζήτα την παρέα, μην μένεις μόνη!
Scroll to top icon