ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2017 | 14:06

Σεξ

Ειμαι με καποιον εδω και λιγο καιρο. Ταιριαζουμε πολυ, αλλα δεν με ικανοποιει σεξουαλικα. Ζηταει στοματικο, θελει να τελειωνει ετσι και για μενα δεν κανει καποια κινηση. Του εχω πει τι θελω, αλλα τιποτα. Νιωθω οτι δεν του αρεσω καθολου. Το συζητησα με την κολλητη μου. Εκεινη μου ειπε οτι δεν εχει να κανει με μενα και οτι δεν του αρεσω, αλλα ειναι θεμα προσωπικοτητας, θεωρει οτι ειναι ψυχρος σεξουαλικα και οποια να ηταν στη θεση μου, το ιδιο θα εκανε. Δεν ξερω... Νομιζω το λεει για να μην μου πει οτι δεν με θελει. Αν του αρεσα θα ηθελε να κανουμε ερωτα κανονικα και να με ικανοποιει, ειναι η γνωμη μου, και οτι δεν ειναι ψυχρος γενικοτερα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται να μας ικανοποιήσει,έχει φύγει χτες.Το τι θέμα έχει,δε χρειάζεται να μας απασχολεί καθόλου.Κάνουμε σχέσεις,για να περνάμε καλά κι όχι,για να προσφέρουμε δωρεάν σεξουαλικές υπηρεσίες.
Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω και χωρίς να ασκώ κριτική στην σεξουαλική κατεύθυνση άντρας που δεν επιδιώκει στενότερη επαφή με γυναικείο γεννητικό όργανο (με οποιοδήποτε τρόπο) ίσως ρέπει προς gay προσανατολισμό.
Scroll to top icon