ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2013 | 13:32

Υπάρχουν επιτέλους τίμιοι άντρες;

Γνωστή μου οικογένεια πήγαν να ζήσουν στην Ελβετία. Ο πατέρας βρήκε καλή δουλειά εκεί και η μητέρα που είχε τη δική της δουλειά την παράτησε για να ακολουθήσει το συζηγο. Η μητέρα αυτή που μεγάλωνε δυο μικρά παιδιά, κάτω από πέντε χρονών και τα δύο, ένω ταυτόχρονα δούλευε τρεις δουλειές για να σπουδάσει ο σύζηγος στο εξωτρικό, να πάρει το διδακτορικό, να αρχίσει τη καριέρα του και επιτέλους, μετά από πολλά ξενίχτια και κούραση, η δικαίωση να βρει μια καλή δουλεια. Είναι τώρα ένα χρόνο στη Ελβετία. Ο σύζηγος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υπόδειγμα συζήγου και πατέρα βρίσκει κάποια παντρεμένη συνάδελφό του και κάνουν σχέση. Μέσα σε δυο μήνες που τραβάει αυτή η σχέση αποφασίζει ότι το μόνο που τον ενώνει με την συζυγό τυ είναι ότι πριν δεν είχαν πολλά λεφτα και ότι η οικογένεια του είναι εμπόδιο στην καρίερα του! Για να τους ξεφορτωθεί από την Ελβετία κλοτσάει τα παιδιά του όταν αυτά ζητούν λίγο από την προσοχή, του ως πρότινος καλού πατέρα... ξεφτελίζει τη συζηγό του και τους βγάζει και εισητίριο για επιστοφή στην Ελλάδα, μάλλον για να τους ξεφορτωθεί και να μη πληρώσει αρκετα σε διατροφή... Γιατί τα γράφω όλα αυτό... Αν τον γνωρίζατε το άτομο φαινόταν ο πιο τίμιος άντρας που θα μπορούσε κάποια να φανταστεί. Καμιά ένδειξη ούτε στο παραμικρό ότι, όπως είπε στη φίλη μου όλα αυτά τα χρόνια υποκρινόταν γιατί τους είχε ανάγκη.... Υπάρχουν έντιμοι άντρες... ειδικά έλληνες:
3
 
 
 
 
σχόλια
όντως σοκαριστικό,αλλά ναι.Υπάρχουν τίμιοι άντρες.Και τίμιες γυναίκες υπάρχουν.Και άτιμοι άντρες υπάρχουν και άτιν=μες γυναίκες υπάρχου,σαν την ερωμένη του εν λόγω <<κυρίου>>.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η τιμιότης ή η ατιμία δεν αφορούν το φύλο αλλά το χαρακτήρα και την συνείδηση ενός ανθρώπου.Πάντως αν ήμουν η σύζυγος δεν θα τον ξαναενοχλούσα απλά θα περίμενα τον χρόνο να πάρει την εκδίκηση για μένα.
Scroll to top icon