ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2017 | 20:44

Δεσμευση..

Ειμαι 19 ετων και εχω σχεση με ενα αγορι 24 ετων. Το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα αλλα θελει να δεσμευτουμε και να παντρευτουμε! Θελει οπως λεει να παντρευτουμε στο δημαρχειο στα κρυφα και να παμε να μεινουμε μαζι. Γιατι βιαζεται τοσο πολυ για γαμο και για να μεινουμε μαζι? Θα ηθελα γνωμες γιατι πιστευεται να βιαζεται τοσο και ημαστε 9 μηνες μαζι?
6
 
 
 
 
σχόλια
Τον άφησες έγκυο και θέλει να τον αποκαταστήσεις...Λιγο χιούμορ!!!Υπαρχει κάποιο εμπόδιο και θέλει μυστικά;Το μονο που με προβληματίζει!!Ολα τα αλλα μια χαρά!!
Γιατί τόση βιασύνη και μυστικοπάθεια εκ μέρους του; Γιατί να γίνει γάμος στα κρυφά και να μη το γνωρίζουν οι γονείς και από τις δυο πλευρές; Όχι μη κάνεις ένα τέτοιο βήμα που θα φέρει εσένα την ίδια σε μια δύσκολη θέση. Αν έλεγες ότι ποθείς το ίδιο με εκείνον να παντρευτείτε και να είναι και οι γονείς στο γάμο σας, θα σκεφτόμουν θετικά.
Κοπέλα μου μην ενδώσεις, είσαι ακόμα πολύ μικρή, έχει ςόλο το χρόνο μπροστά σου. Δε θέλεις να σπουδάσεις; Να εραστείς; Να είσαι αυτόνομη, να μπορείς να ζεις μόνη σου; Αν σε αγαπάει πραγματικώς το παλικάρι θα περιμένει.
Κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε σε απασχολεί μόνο το χρονικό διάστημα που είστε μαζί αλλά και το ότι θέλει να ο γάμος να γίνει κρυφά.Προσωπικά τόση μυστικοπάθεια θα με έβαζε σε σκέψεις. Ίσως παίζει κάτι με την οικογένειά του, μπορεί να θέλει να απομακρυνθεί από το σπίτι του άμεσα?αλλά γιατί να γίνουν όλα κρυφά?ίσως για να το φέρει στους δικούς του προ τετελεσμένου?μη βιαστείς πάντως πριν κάνεις το οτιδήποτε..
Scroll to top icon