ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2017 | 13:24

Ακούστε περίπτωση.

Ένα ζευγάρι. Εκείνη 40 αυτός 35. Γνωρίζονται περίπου δύο χρόνια, συζούνε εδώ και έξι μήνες. Εκείνη πολύ προσγειωμένος τύπος, καθόλου ρομαντικός. Ρεαλίστρια όσο δεν πάει. Εκείνος κατά βάθος πιο συναισθηματικός. Ενώ ήταν όλα ξεκάθαρα μεταξύ τους και είχαν γνωριστεί ουσιαστικά, από την στιγμή που αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και μετά αυτός φέρνεται ακαταλαβίστικα.Της αγοράζει πράγματα που σε εκείνη δεν αρέσουν και το έχει δηλώσει. Εκείνος θίγεται και περιμένει να δει εκφράσεις ενθουσιασμού.Περιμένει από εκείνη δείγματα ευγνωμοσύνης όταν αυτός πλύνει τα πιάτα ή κάνει κάποια άλλη δουλειά στο σπίτι, ενώ αυτή δεν βλέπει τον λόγο όταν η ίδια κάνει πολύ περισσότερα. Και του το έχει πει χίλιες φορές.Αυτός συμπεριφέρεται γενικότερα σαν να έχει σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης. Τις Κυριακές την ξυπνάει από τα χαράματα, κατά την γνώμη του αυτό δείχνει πόσο την αγαπάει. Της πάει το πρωινό στο κρεβάτι μαζί με ένα λουλούδι, και ταυτόχρονα λέει πράγματα όπως: "ξέρω, τώρα θα λες μέσα σου, αχ, τι ζουζούνι μωρέ, πόσο τυχερή είμαι που τον έχω".Εκείνη του έχει δηλώσει πως πάντα σηκώνεται αργά τις Κυριακές και θέλει μόνο καφέ, εφημερίδα και τα τσιγάρα της. Και ησυχία. Κυρίως να μην ακούει μαλακίες.Εκείνη δεν φοράει κοσμήματα. Εκείνος της έχει αγοράσει μέσα σε δύο μήνες δέκα βραχιόλια και τρία ζευγάρια σκουλαρίκια. Το ότι αυτά τα κοσμήματα βρίσκονται πεταμένα σε μια άκρη, εκείνος το θεωρεί δείγμα αναισθησίας εκ μέρους της. Κάθε άλλη γυναίκα θα πέταγε στον έβδομο ουρανό. Λέει εκείνος.Εκείνη αναφέρει και τις πρακτικές δυσκολίες. Δεν έχει καν τρυπήσει τα αυτιά της. Για ευνόητους λόγους.Εκείνος από το πρωί μέχρι το βράδυ χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως "πανέμορφη θεά μου", παρόλο που εκείνη του έχει πει πως το θεωρεί γελοίο.Όλα αυτά ξεκίνησαν από την ημέρα που άρχισε η συγκατοίκηση.Έξι κιόλας μήνες μετά έχει έρθει το τέλος. Του το είπε, αλλά αυτός πιστεύει λέει πως του κάνει νάζια. Η γυναίκα έπαθε ναυτία και τώρα δεν ξέρει πως να τον ξεφορτωθεί.
33
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω με καραβαν κ λεμον οσον αφορα στο ρομαντισμο κ συμφωνω κ με οσους ειπαν οτι δεν ταιριαζατε απο την αρχη αλλα ξεκινησατε να συγκατοικειτε...Αποκλειεται ολα αυτα να τα ανακαλυψες κατοπιν συγκατοικησης...Εμενα μου φαινεται οτι ταιριαζετε τελικα!
Κάτσε να το κάνω εικόνα...Κυριακή πρωϊ εκείνη κοιμάται...αυτός φτιάχνει μπρέκφαστ, λουλουδάκι, την ξυπνάει και τααα ρααα παρουσιάζει το "έργο" του λέγοντας "ξέρω, τώρα θα λες μέσα σου, αχ, τι ζουζούνι μωρέ, πόσο τυχερή είμαι που τον έχω"....και εκείνη γυρνάει από την άλλη μουγκρίζοντας "άσε με ρε Τάδε, την τύχη μου μέσα, έλα ξανά σε 3 ώρες με καφεδάκι, τα τσιγάρα μου και Το Βήμα...Κάτι ταινίες παλιές με τον Ούγκο Τονιάτσι μου θυμίζει...πάμε παρακάτω όμως.Την αποκαλεί συνέχεια Πανέμορφη θεά και εκείνη τσαντίζεται...Της αγοράζει μπιχλιμπίδια και εκείνη τσαντίζεται...Αναρωτιέμαι, πριν συζήσουνε, εκείνος την χαιρετούσε ανασηκώνοντας ελαφρά το κεφάλι, για δώρο της έκανε συσκευασμένη μισόκιλη φέτα, και κάνα πρωϊ που θα έτυχε να ξυπνήσουν μαζί, έκατσε να φάει πρωϊνό μόνος του κι ύστερα την έκανε, αφήνοντας σημείωμα "Κυρία μου, έχετε υπ' όψη σας πως σήμερα το Βήμα έχει το δεύτερο μέρος της τριλογίας "ψαρεύοντας στο Αιγαίο", αν σας ενδιαφέρει. Τα σέβη μου"Σε κάθε περίπτωση όποιος βρει γιατί αποφάσισαν να συζήσουν, κερδίζει μια εξάμηνη συνδρομή για Γιόγκα.
Δεν ξέρεις πόσο πραγματικά πολύτιμο δώρο είναι η μισόκιλη συσκευασμένη φέτα, παρ'εκτός αν έχεις ξεμείνει, είναι Κυριακή, κλείνει σε 5 λεπτά το μαγαζάκι της γωνίας, είσαι άλουστη και τα παιδιά σου ζητάνε πιεστικά σαγανάκι με φωνές σαν τα Pokemon!Βλέπεις τα δώρα με άλλο μάτι!!
Δεν τρώνε κι ότι νά'ναι τα γλυκοσκασμένα μου! Τι με κεφαλοτύρι επιχείρησα που το'χα για τρίψιμο για μακαρόνια. Τι με κασέρι που το είχα αγοράσει προσφορά και το ξεπάγωνα από την κατάψυξη με το σεσουάρ...Δράμα! Πάντως αν μου απευθυνόταν με τον τρόπο που λέει ο Κύρος στην προσφώνησή του για το Βήμα και το αφιέρωμά του θα τον έβλεπα με νέο μάτι. Με νέο πολύ θολωμένο μάτι (με την καλή την έννοια)!
Ευχαριστώ, τη δροσιά του να'χεις :D'Οταν γουστάρεις να είσαι με κάποιον και θες να τον ευχαριστήσεις, βγάζεις λίγο το σκασμό, αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του και βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει πώς στο καλό θα κλέψεις εκείνο το χαμόγελο, που θα δώσει και στους δύο χαρά. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κι αν νομίζεις οτι με το να ακολουθείς την ίδια συνταγή "που στις άλλες έπιασε" θα φέρεις και ετούτη εκεί που θες, είσαι μακριά νυχτωμένος. Μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίζει ξινή, αναίσθητη κτλ, αλλά και ο ίδιος είναι υποκριτής και αναίσθητος, που προσποιείται ενδιαφέρον, όμως ταυτόχρονα τη γεμίζει απόρριψη. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που τη γουστάρει όπως είναι.. (Και) ΑΥΤΟ είναι ρομαντισμός..!
Λεμόνιεκατέρωθεν ισχύει. Ο τύπος ακολουθεί ενδεχομένως κλισέ κι η εξ. δεν θέλει να υποκύψει για να του κάνει το χατήρι. Φαντάζομαι αν δεν έχει συγκατοικήσει προηγουμένως με κάποιον στα 40 η υπομονή για παραχωρήσεις είναι μικρή. (Γενικά αυτό να το προσέξετε οι μακροχρονίως μόνοι. Όσο μεγαλώνει κανείς τόσο λιγότερες παραχωρήσεις κάνει με αποτέλεσμα την δυσκολότερη συμβίωση)
Ισχύει για την ηλικία, τις υποχωρήσεις κτλ, απλά είχα υπόψη μια παρόμοια περίπτωση (ευτυχώς όχι σε μένα χαχα), όπου ο αθεράπευτος αισθηματίας αποδείχθηκε ένα γλοιωδέστατο καταπιεστικό ον και η περιγραφή στην εξ του ταιριάζει γάντι. Δυστυχώς δε διακρίνω βαθύ ενδιαφέρον ούτε απ'τον ένα ούτε απ'την άλλη, οπότε γι'αυτό δε νερώνει κανείς το κρασάκι του.(Απετάξ, μάγα είσαι; :Ρ)
Το έθεσες ολοκληρωμένα Λεμόνι, οι σχέσεις και οι γυναίκες δεν έχουν manual, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με τις ιδιαιτερότητές του και αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά "οφείλει" να τον γνωρίσει. Είναι από τις πιο βασικές επιθυμίες στις σχέσεις και τον έρωτα ο άλλος να μας ανακαλύψει και να μας καταλάβει.Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον τρόπο έκφρασης της αγάπης ενός προσώπου, άρα η δουλειά πρέπει να γίνει και από τα δυο μέλη και να λείψει η επιθυμία να μπει ο ένας στο καλούπι του άλλου δηλαδή η εγωιστική θέαση της σχέσης να γίνει πιο διαπροσωπική.Εάν γενικότερα στους άλλους τομείς η εικόνα ήταν παρομοίως ασυντόνιστη ήταν φυσικό επακόλουθο να χωριστούν οι δρόμοι τους όταν δεν υπήρξε ποτέ πραγματική επικοινωνία.
Πάντως #lefteriastoromantismo. (γιατί θα έσκαγα)Ρομαντισμός δεν είναι όλα αυτά τα "γλυκουλίνια" και "γούτσου" που αναφέρονται. Τελείως άλλο πράγμα είναι ο ρομαντισμός.
εκείνος καλό είναι να καταλάβει ότι του αξίζει κάτι άλλο πολύ πιο καλό , τρυφερό και στητό, όπου θα μπορεί προσφέροντας να εκφράσει τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον του εκείνη μπορεί να συνεχίσει να είναι στεγνή άνοστη και να σταφιδιάζει πλησιάζοντας γοργά προς την τρίτη ηλικία , μπορεί άνετα να κάνει μια βαρετή μοναχική ζωή με τσιγάρα σκέτο καφέ αχτύπητο μέχρι να βαρεθεί να αναπνέει, τρελό κέφι
Αμάν πουλάκι μου καλά το πήγαινες στα σχόλια που διάβαζα μέχρι τώρα αλλά το ageism τι το ήθελες;Για να είναι μαζί της και καλό και τρυφερό και στητό το βρίσκει το μιλφάκι. (άκυρο γιατί παιδιά δεν έχει αυτή -το βάζω για να το κάνετε εικόνα)
Ομολογώ ότι έδωσα λίγο πάθος παραπάνω στο σχόλιο, αγαπάμε μιλφάκια όσο τίποτε άλλο αλλά να έχουν ζωή μέσα τους όχι ξεραΐλα ;) Για(τι) να είναι μαζί της(,) και καλό και τρυφερό και στητό το βρίσκει το μιλφάκι.(?) ---->καλά αυτό σηκώνει συζήτηση
Σε ευχαριστώ που απάντησες. Δεν λέω όχι στο να έχουν ζωή μέσα τους. Αλλά κι ο άλλος την έχει "τρελλάνει" στις ζουζουνιές. :PTουλάχιστον εξ έχει γούστο στα κοσμήματα ή ντιπ? Να κάνουμε τίποτα ανταλλαγές βρε παιδάκι μου. Όλο και κάτι θα έχουμε που χρειάζεσαι.
Δεν κάνει τίποτα :pΕ καλά έχει κάνει πολλά λάθη αυτός αλλά θα το καταλάβει αργότερα, πιστεύω ότι ακριβώς επειδή δεν έχει ανταπόκριση το ζορίζει στη ζουζουνιά , όχι ότι θα καταφέρει κάτι απλά του βγαίνει σαν αντίδραση περιμένω εξομολόγηση του για το ότι " Να ξέρει να εκτιμά, αξία ανεκτίμητη" ή "Εγώ μόνο έδινα και εκείνη μόνο έπαιρνε" ή "Τόσα ασημικά πήγανε στράφι" ή "Τώρα άραγε με βλέπεις στον καφέ της?" έχω και άλλους πιθανούς τίτλους άμα θέλετε :)
Nikon εχεις ταλέντο στους τίτλους! Είδες; Δεν του έπαιρνε τα Marie Claire από τα χέρια η μάμά του (όταν πήγαινε στην τουαλέτα προς χονδρόν του) και του υπενθύμιζε υπερ το δέον "να είναι σε επαφή με την θηλυκή του πλευρά" κι ο άνθρωπος έμπλεξε τα μπούτια του! Σου λέει "μα αφού αυτά θέλουν οι γυναίκες!".
Ευχαριστώ Κάραβαν :)το μοναδικό σημείο που συμφωνώ με την εξ/νη->Αυτός συμπεριφέρεται γενικότερα σαν να έχει σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης.Τι άλλο να γράψω το κάνεις μια φορά σου λέει τσου δεν θέλω,δεν μαρέσει τι το συνεχίζεις και συ ρε αγόρι μου άστο πάνε αλλού την έχουμε τώρα την κυρία και ξερνάει αυτός θα μιξοκλαίγεται με τις φιλενάδες του , ένα σουρεάλ δράμα με λίγα λόγια άντε περαστικά τους
Mετά λέμε στους άντρες να γίνουν λίγο πιο ρομαντικοί και τους σέρνουμε* σε rom com. Να τα αποτελέσματα...*το α'πληθυντικό χάριν ευγενείας -αντιπαθώ τις rom com
Αχαχαχαχαχα! Καραβάν' μοιραζόμαστε την ίδια αντιπάθεια, αλλά και ρομαντικός να μην είναι κάποιος, αν ακούει "εγώ ναουμ', Κυριακή μεσημέρι ξυπνάω και θέλω να βγάζεις τον σκασμό και να μου φέρνεις μόνο καφέ, τσιγάρα και εφημερίδα", θα την φάει την ξενέρα... Ούτε το ένα άκρο, ούτε το άλλο.
Η δικη μου εντυπωση ειναι πως η κυρια επιθυμει γενικα την ησυχια της κ δεν επιθυμει ουσιαστικα να συμβιωσει με καποιον. Αν πραγματι επιθυμεις να συμβιωσεις και δυο τρυπες στα αυτια ανοιγεις και κρυβεις την ενοχληση σου οταν σε αποκαλει πανεμορφη κ λες και ενα ευχαριστω που επλυνε τα πιατα... Κι ας ξερεις πως εσυ τα επλυνες πολυ περισσοτερες φορες. Οκ κ ο τυπος ισως συμπεριφερθηκε λιγο αυτιστικα, αλλα προβλημα ουσιας δε βλεπω να υπηρξε...
Εν ολίγοις, δεν ταίριαζαν από την αρχή και εμφανίστηκαν έντονα τα σημάδια, όταν συγκατοίκησαν.Πάντως, όταν μπαίνουμε σε διαδικασία συγκατοίκησης, δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε συμβιβασμούς και να προσπαθούμε να βρεθούμε κάπου στην μέση με τον σύντροφό μας.
Ασφαλώς δεν φταίνε τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια αλλά ότι ούτε ο ένας ή ο άλλος έκαναν ένα βήμα πίσω ώστε να δώσουν ευκαιρία στη σχέση τους.Η κοπέλα κάπως ψυχρή και ο τύπος δεν κατάλαβε ποτέ τις ανάγκες της.Η ναυτία που κολλάει;Είναι έγκυος ή της γυρνάνε τα άντερα μόλις τον βλέπει;
Scroll to top icon