ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2017 | 20:40

...

Γειά σας, είμαι μαθήτρια πρώτης λυκείου.Η αλήθεια είναι πως είμαι ευαίσθητη αλλά η εξωτερική μου συμπεριφορά δε το δείχνει. ..Είμαι πολύ σοβαρή αλλά συγχρόνως και κάπως αλαζονικη. ..Είμαι όμορφη αλλά δεν μπορώ να έχω αυτό που θέλω λόγω της συμπεριφοράς μου. ...δεν μπορώ με τίποτα να το παίζω κουλ και κοινωνική (αλλά όταν το κάνω , το κάνω τέλεια )Νοιώθω ότι οι φίλες μου, δεν είναι ώριμες και δεν θα ξεστραβωθουν ποτεε (το παίζουν ψαγμενες και έξυπνες αλλά δεν...)Πιστεύω μου λείπει μια πραγματική φίλη, θέλω μια φίλη αδελφή ψυχή. .Τέλος πάντων. ..Οι συμβουλές σας θα μου είναι χρήσιμες στα αισθηματικα μου καθώς εκεί θα αναφερθώ. .Λοιπόν. ...μου αρέσει ένας συμμαθητής μου πάρα πολύ , τον έχω ερωτευτεί (σκορπιός αυτός ,καρκίνος εγώ ).Κάθε φορά που τον κοιτάω νοιώθω το βλέμμα του να με ..δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά νοιώθω πολύ περίεργα. ..σαν να τον ντρέπομαι πάρα πολυ. ..Να σημειωθεί ότι ενώ μια φίλη μου ήξερε ότι τον γουστάρω, πριν την γνωρίσω είχαν κάνει κάτι (την μισώ αύτη τη φράση ) και δεν μου το πε αλλά δεν με πείραξε παραδόξως. Σε λίγες βδομάδες πάμε εκδρομή για επτά μέρες. ..θα ρθει και αυτός. ..Παιδιά. Δεν έχω φιλήσει πότε αγορι. .Θέλω να τον παντρευτω (ΑΛΉΘΕΙΑ )Πώς να του κέντρισω το ενδιαφέρον ενώ τον ντρέπομαι. ...δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου απλά κοιταζομαστε. ..(και τις τελευταίες μέρες είμαι και χάλια εμφανισιακά αλλά τέλος πάντων )..Συμβουλές παρακαλώ. !
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλός ο συνδυασμός Καρκίνος με Σκορπιό, αλλά σαν Καρκίνο με Αιγόκερω δεν υπάρχει! :ΡΣτο θέμα μας τώρα... προσπάθησε να μάθεις ποια είναι τα ενδιαφέροντά του, τί του αρέσει και ξεκίνα με μια ατάκα πάνω σ' αυτό. Προσπάθησε να είσαι χαλαρή, να φλερτάρεις, να γελάς με τα αστεία του αλλά όχι και πάρα πολύ, μη σε περάσει και για κανένα χαζοχαρούμενο, ακούμπα τον δήθεν τυχαία, να τον κοιτάς στα μάτια (όχι πολύ έντονα όμως σαν ψυχάκι ή σαν να του κόλλησε κάνα σπανάκι στα δόντια) και όλα θα πάνε καλά! Μη δείχνεις απελπισμένη και φοβερά διαθέσιμη όμως, κράτα λίγο μυστήριο για να τον ιντριγκάρεις. Καλή επιτυχία και μην ξεχνάς: το σκουφάκι δεν είναι μόνο χειμερινό αξεσουάρ ;)
Scroll to top icon